Grekland är köpt av USA/Israel

Grekland har sålt sin själ det är helt uppenbart för hur mycket vet vi inte. Grekland har gått i konkurs och är hur korrupt som helst. USA är också korrupt och står på ruinens brant och USA som håller Israel under armarna följt av, kanske den starkaste lobbyn som finns AIPAC. USA/Israel har nu flyttat ockupationen till Grekland. Det är vidrigt.

Och Israel blir bara mer och mer hatat. Grekland hatar islamister som någon skrev i Aftonbladet tidigare. Det gör väl de flesta men om det menades palestinier eller Ship to Gaza vet jag inte. I det här läget så finns bara terrorister i Knesset. Israel har styrts av gamla terrorister sen 1948.

Sen försöker Grekland med att DOM kan frakta Ship to Gaza:s varor till Gaza. Det måste vara ett skämt. Egypten har också erbjudit sig att ta emot varorna, varför? Det är väl bara att ta båtarna till Gaza, lätt som en plätt.

Israel skakas också av olika inre konflikter med olika grupper som fundamentalisterna, dom ortodoxa, bosättarna, dom mer moderata och inte att förglömma dom kriminella gäng som nu växer fram. Obama är bara en nickedocka i sammanhanget.

John Perkins, f.d. hitman i CIA har en del att berätta om hur Israel kom till och varför. Finns mycket av honom på nätet och han har skrivit böcker i ämnet Israel och framförallt om Sydamerika och dom initierade statskupper som CIA stod för. CIA har kanske besökt Grekland också och gett ett anbud som varit svårt att motstå. Säger man nej så kan det ju hända lite saker, kanske en schakal kommer dit. Detta med hitmen och schakaler trodde jag bara fanns på film men idag vet jag bättre.

Interview – Confessions of an Economic Hit Man – Part I John Perkins

Sen finns Ralph McGehee

Secrets of the CIA reveals the truth about the CIA and how this organization is behind numerous terrorist plots throughout history. Many ex-CIA agents speak out about their experiences as agents and what they were required to do.

Some of these missions even included killing of children. Most of them are now spreading the word about the crimes of the CIA and how the organization needs to be extinguished.

Ralph McGehee, a reknown ex-CIA agent, is featured in this documentary. He is most famous for publishing Deadly Deceits.

Secrets of the Cia

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.