Många svin finns det

Ett av dom är Michael Badelt. Vad säger detta om honom? Han har fått för många puckar i pannan och det verkar ha satt sina spår. Jag behöver väl inte förtydliga vad som händer om man skadar pannan. Man kan få en psykisk störning med stort empatibortfall. Det är inte helt ovanligt när folk slår i pannan vid fall eller vid trafikolyckor. En otäck människa. Det står en del om honom på Google.

Blir miljonärer på stripporna
Klubbarnas ägare gör stora vinster – utan moraliska betänkligheter: ”Tjejerna är nymfomaner hela bunten”

Michael Badfelt

Äckelpäcklet kör omkring med två röda bilar i stan och gör reklam för denna klubb. Ett tag stod dom utanför entrén på mitt förra arbete. När jag kom tillbaka från lunch stod skiten där och jag gick fram och knackade på rutan men han gjorde inte en min men jag fortsatte att knacka och när han tittade på mig gav jag honom fingret. Då gjorde fanskapet ett utfall och han trodde jag skulle bli rädd. Jag höll på att skratta på mig. Det var nästan så jag önskade att han kommit ut för att ge mig en smäll. Det hade varit härligt att få polisanmäla en sån neandertalare. Säkert, han hade helt klara likheter med en neandertalare.

Jag slog på stora trumman och sen försvann skiten. Det är ju förfärligt att det offentliga rummet ska behöva användas till detta och jag ser det som ofredande. På stan finns ju familjer och personer som blir väldigt illa berörda av dessa bilar. Jag vet att det gjorts försök att få bort dom och för några år sedan körde FP-politikern Birgitta Ohlsson i en vit likadan bil med en likadan skylt på taket fast med Ecpat, sexuella övergrepp och hon körde efter porrbilarna. Hon sa då att hon skulle försöka att få bort dom men vad jag vet så finns dom kvar och Birgitta försvann till EU.

En dålig bild med mobilen då den plötsligt dök upp framför näsan.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Många svin finns det

  1. anton skriver:

    Stor risk att det var Badelt som satt i bilen, herregud vilken myt du drog där. hahah

  2. admin skriver:

    Hur tänker du nu? Vadå myt.

    Nej, det var inte Badelt som satt i den bil jag knackade på rutan. Badelt ser bra ut trots att han är ett äckelpäckel Han som satt i bilen såg ut som en neandertalare.

Kommentarer inaktiverade.