Hur många har hört talas om Geo-engineering?

Ett av Natos ”små och trevliga projekt” som ska gagna hela mänskligheten genom att vi (vissa) med storhetsvansinne ska kunna tygla vårt klimat!

Jag vet, att när Tjernobyl hände testade man med att försöka ändra klimatet över olyckan så att konsekvenserna skulle begränsas. Jag vet att Kina testar också.

Men nu testar Nato och det betyder att alla länder som ingår utsätts för detta. Genom sökning hamnade jag på Youtube i vanlig ordning och där finns en film som tar upp detta med geo-engineering.

Det är lätt att bli skräckslagen över vad som pågår över allas huvuden. Nu vill en skock med hybris ändra det så att där det är torrt ska det komma mer regn och där regnet finns i överflöd ska det minskas. Jag så filmen och den är som en långfilm. Först tror man nästan att det är nåt fejkat men förstår efter en stund att detta är blodigt allvar. Det skickas upp plan med en ”toxic cocktail” av bl.a. aluminium och titanium. Folk tänker kanske inte på att vita streck efter flygplan kan vara farliga men när flygplan flyger kors och tvärs och lämnar lite bredare streck efter sig som ett rutmönster då är det dags att reagera.

I filmen tas också upp att dom som klättrar i berg och dricker av snövatten får höga halter i sig. Träd dör och sammansättningen i jorden har förändrats på sina ställen och det är svårt för för vanliga grödor att gro och kokosträden på Hawaii dör. Folk har högre halter av aluminium i kroppen, folk får svårt att andas o.s.v.

USA har vid flera tillfällen sagt att mer eller mindre tydligt att dom vill ”äga” jorden. För inte så länge sedan visades en dokumentär om rymden. Och för ytterligare ett tag sedan en dokumentär om Monsantos. Visst, det kan låta som konspiration men idag förvånar mig ingenting när det gäller USA, Nato och dess likar. Monsantos förstör allt i sin väg och tvingar bönder att köpa deras grödor och deras bekämpningsmedel. Bara att söka på Youtube och Google.

”By now everyone has seen crisscrossing streaks of white clouds trailing behind jet aircraft, stretching from horizon to horizon, eventually turning the sky into a murky haze. Our innate intelligence tells us these are not mere vapor trails from jet engines, but no one yet has probed the questions: who is doing this and why. With the release of this video, all of that has changed. Here is the story of a rapidly developing industry called geo-engineering, driven by scientists, corporations, and governments intent on changing global climate, controlling the weather, and altering the chemical composition of soil and water — all supposedly for the betterment of mankind. Although officials insist that these programs are only in the discussion phase, evidence is abundant that they have been underway since about 1990 — and the effect has been devastating to crops, wildlife, and human health. We are being sprayed with toxic substances without our consent and, to add insult to injury, they are lying to us about it. Do not watch this documentary if you have high blood pressure.”

Sverige ingår inte i Nato men vi har ett slags medlemskap i Nato i och med EU och HUR kan man begränsa utsläppen precis där dom släpps. Det går naturligtvis INTE.

What in the World Are They Spraying?


What in the World Are They Spraying?

H.O.M.E. Hands Off Mother Earth

Jag hittade en bild som jag tog den 1 januari i år och jag undrade lite så jag tog en bild. Nu är det trafikstråk över där jag bor och det är säkert normalt som bilden visar men jag kommer att kolla upp i luften lite oftare nu.


Högerklicka, visa bild för att se den i original.

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Natur, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Hur många har hört talas om Geo-engineering?

 1. Zassa Grundberg skriver:

  Tack för ett mycket bra inlägg som bör uppmärksammas !

  Helt klart sker det något på vår himmel som är onaturligt, vårt väder förändras, nya märkliga moln.

  Många nya sjukdomar har gjort sin entré bla mykoplasma, folket är sjuka allt oftare, deta är min övertygelse att här finns en koppling till utsläppen på himlen, det man kallar chemtrail eller kemikalispår som breder ut sig.

  En sak jag noterat i år är att det inte syns mycket av varken humlor eller bin, även att andra insekter verkat minska i antal, hur går det då för fåglar som är beroende av insekter för att föda upp nya kullar ?

  Om bi och humlor utrotas hur ska vi kunna trygga pollinering av viktiga grödor ? vi kommer ju att drabbas oerhört.

  En vännina till mig i Skåne berättar att sparvar försvunnit nästan helt i Skåne, själv har jag märkt att fågelborden dom 2 sista vintrarna gapat allt mer tomma ! Vad är det som händer ?

  Det finns ett samband som jag förstått mellan kemikalieutsläppen på himlen och NATO´s stolleprojekt man kallar “robotsköld”
  vad ska vi med den till ? Det fins väl inga hot som nödvändiggör detta ? Eller är det en dold agenda av USA för att ta kontroll över vårt väder ? isf på bekostnad av en stor förstörelse och förgiftning av Moder Jord.

  Vi måste gemensamt agera och det nu ! Politiker och ansvariga för förstörelsen bör skyndsamt avsättas och ersättas.

  Vad jag förstått efter att ha sett en svensk film om ödeläggelsen av himmel och jord har förre statsministern och Socialdemokraten Göran Persson ett stort ansvar för det som nu sker, att han i tysthet givit sitt medgivande till denna miljöförstörelse i vårt land.

  Filmerna “Ditt livs viktigaste information” ger en mkt bra bild av det som sker.

  Del 1:http://www.youtube.com/watch?v=EtW30pt_kYo&feature=channel&list=UL

  Del 2: http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w&feature=channel&list=UL

Kommentarer inaktiverade.