Kvinnor måste låta män vara män

Hon Åsa Westerlund har utmärkt sig igen med en bok hur kvinnor och män ska förhålla sig till varandra. Jag vet inte vad det är med denna kvinna. Hon måste vara en aning dimmig, kanske beror det på all botox och silikon hon har sprutat in i kroppen. Det bästa vore väl bara att förpassa henne tillbaka till 1800-talet där hon hör hemma. Visst var det hon som ville bada i botox? Ja, herregud! Det är egentligen synd om henne för hon är ett skämt. Troligtvis får hon betala ett högt pris med dessa gifter i kroppen plus alla andra gifter som folk har i sitt blod. Hon är t.o.m värre än Anna Anka.

Det är nästan så att jag skäms på hennes vägnar för hon är ju svensk.

Åsa Westerlund

Men en väldigt bra kommentar:

Katiusja
Men då tycker jag att damen i fråga ska gå hela vägen och bli en riktig kvinna, först ska hon avsäga sig rösträtt för den var ursprungligen för män och det var feminister som drev igenom den för kvinnor genom hungerstrejker och civil olydnads aktioner. Sedan bör hon också skaffa sig en förvaltare för kvinnor ska inte äga eller förvalta egendom, detta är också något som feministerna har drivit igenom. Hon ska heller inte stå som vårdnadshavare till sitt barn då det endast är män som ska göra detta, att kvinnor fick den möjligheten var också något som feminister drivit igenom. När hon nu inte har rösträtt, inte själv får förvalta sin egendom, inte vara vårdnadshavare åt sitt barn eller ha rätt att ta ut skilsmässa så har hon gjort sig av med all förhatliga feministpåfund så kan hon känna sig som en riktigt kvinna! Om hon sedan skaffare en man som bankar skiten ur henne med jämna mellanrum så borde väl hennes lycka vara all! och självklart kan hon inte anmäla honom, det är ju feministpåfundet orvar!

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.