Dårarna i USA

Valkampanjerna har börjat så smått och Teapartyt har en representant. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om dom tar sig fram. Men en annan dåre i Texas vill också fram, han som efterträdde en av dom största dårarna, Bush, är lika ivrig med pennan att skriva under avrättningarna. Rick Perry är en tokreligiös högerextremist i skräddarsydd kostym och hans ego är det inget fel på:

“Jag inser att Amerikas Förenta Stater verkligen är mänsklighetens stora hopp.”

Ska man skratta eller gråta. Jag tror att krisen i USA är mycket större än vad som kommer fram och kanske är världens största imperialistiska land på fallrepet. Alla imperialistiska länder faller förr eller senare samman. Hoppas kan man ju göra.

Kommer han att be Gud om svar varje morgon om hur han ska göra och följa bibeln till punkt och pricka? Man blir ju orolig när man ser sådana här bilder…….


Dårarnas paradis

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.