KOL

F@N så underbart att det inom några år finns en medicin mot KOL! Tobaksindustrin jublar likaså dom värsta nikotinmissbrukarna.

Men men det finns en hel del som rökarna fortfarande kan få som jag visar på bild i ett inlägg längre ner som lungcancer, strupcancer, stämbandscancer, magcancer, rynkig, grådaskig hy, grå starr, psoriasis, bölder, skyltfönstersjukan, muncancer, kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärntumör, nedsatt hörsel m.m.

Med tanke att det finns över 1 miljard rökare i världen då skiter tobaksindustrin i människan då det är ofantliga summor dom tjänar. Dom gör allt för att cigaretten ska bli så beroendeframkallande som möjligt!

Här finns den rapport från Folkhälsoinstitutet om vad som finns i en cigarett, ca 4.500 ämnen. Den finns att ladda ner som PDF.

andras rök och din hälsa

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.