DNA-teknik friar tre morddömda

USA:s sjuka rättssystem! Tre tonårskillar döms till livstid för rituella mord på tre småpojkar. Idag efter 18 år visar DNA att dom är oskyldiga. MEN de tre killarna tvingas nu gå med på att erkänna sig skyldiga så att när dom nu släpps inte ska kunna kräva en ny rättegång och ersättning från staten. Detta är helt absurt! Dom har suttit i 18 år och kan nu inte få en penny för dom åren. Det är ju värsta övergreppet gjort av en stat. Detta måste skapa tre mycket hatiska män.

I USA räcker det att vara klädd på ett konstigt sätt för att dömas till mord. Tack gode Gud för att jag inte är född i det sjuka landet.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på DNA-teknik friar tre morddömda

  1. Engla skriver:

    Tänk vad männskan är ond.

Kommentarer inaktiverade.