Bloggande polis får upprättelse

Nu har jag tappat all respekt för polisen och jag kommer aldrig att lita helt på en polis mer. När denna polis, Lasse Lahti, även känd som den “ollande polisen”, blev frikänd med skadestånd på 125.000:- går ju luften ur en aning. Fy fan säger jag. Han skulle självklart blivit sparkad med buller och gång! Hur många sådana här kräk finns det inom polisen?

Jag har läst domen och jag har läst dom rester som finns kvar på nätet. Sen har han fräckheten att säga att allt var ett skämt!! Herregud. Sen har han varit i Sudan också. Jovisst, jättebra! Med den människosynen var ju det en fullträff förstås…….

Han fick sparken av Skånepolisen för påstått sexistiska skämt och hån av avlidna på sin blogg. Men alltihop var bara skämt, hävdade polismannen. Och han får behålla jobbet, beslutade Arbetsdomstolen på onsdagen. Yttrandefriheten väger tyngre än den skada mannen kan ha åsamkat polisen.

“Yttrandefriheten väger tyngre…..” Vad ger detta för signal till andra extremister inom polisen och till allmänheten och då främst till invandrare och kvinnor. Detta högervridna samhälle ger detta resultat. Fascistiskt enligt mig. Men det är ju dit hela Europa är på väg.

Varje gång jag ser en polis framöver kommer jag att undra, är han ett kräk lik Lasse Lahti? Ollar han sina kvinnliga kollegor? Hånar han sådana som inte finns med i hans världsbild?

Bloggen finns nu över hela nätet:

Den trevliga polisen PDF

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.