World Trade Center

Nu är det 10 år sedan och SVT1 ska ägna hela dagen från tidig morgon till sena eftermiddag åt detta. Naturligtvis tycker jag att händelserna den dagen var fruktansvärda MEN vem ägnar alla de hundratusentals oskyldiga i Irak en tanke som fick sätta livet till när USA invaderade IRAK på falska grunder. Dom fruktansvärda övergrepp när man tog en massa folk och skickade dom till USA:s outsourcade tortyrfängelser runt om i världen eftersom tortyr är förbjudet i USA. Till och med i Sverige kidnappades två personer som skickades till Egyptens ökända tortyrfängelser. Vem tänker på dom?

Detta ältande med 11/9 är en aning motbjudande med tanke på orsak och verkan. Som man bäddar får man ligga. Det är ju inte så att ett gäng män en lördagskväll har tråkigt och startar upp ett terrornätverk för att ha lite kul t.ex. att flyga några plan in i WTC och Pentagon. Det finns ju en orsak till varför saker och ting händer.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på World Trade Center

  1. leif söderlund skriver:

    Jepp, Dokumentären kom ju i repris! Tjötet fortsätter ju i SVT.
    USA med röven i vädret som vanligt. Tanten med sitt hunddagis som enligt henne själv “did the right thing” tycks inte ha fattat ett piss. Allt detta tjat om 9/11 står mej upp i halsen. “Svinhugg går igen”har också visat sej stämma.

  2. admin skriver:

    Det har verkligen varit lugnt och skönt idag och kväll. Jag har inte haft något på som låter. Orkar knappt läsa förstasidorna på tidningarna idag. Ja, den här kvinnan Diane Beaver med sitt hunddagis bedrövligt. Hon är väldigt lik den yngre kvinnan som hade fötterna på en stackars fånge. Jag kommer inte ihåg vad hon heter men dom skulle kunna vara mor och dotter.

Kommentarer inaktiverade.