Barack Obama gapar!

Men nu får han väl ändå ta och ge sig. Han pekar med hela handen och ger order till EU att omedelbums fixa ekonomin. Är han den rätte att gapa om detta? Hur vore det om han själv såg till att fixa sin egen ekonomi i USA. Detta är helknäppt.

Hur var det nu med Kina? Jo, han var där och påpekade att dom borde tänka mer på mänskliga rättigheter. Hur ser det ut på hemmaplan då? Jo, där finns dödsstraff i 34 länder, man bevakar folk över hela världen. Man kidnappar folk över hela världen, man har lagt tortyrfängelser i andra länder då tortyr är förbjudet i USA. Och nu med serien i TV “Top Secret USA” som borde få USA att skämmas ögonen ur sig när det mesta uppdagas.

Det som jag har skrivit här tidigare om världens största terrororganisation CIA är helt och fullt sant. Ska USA peka med hela handen åt andra när det är dom själva som är i särklass den största skurken.

Det var också en tillfällighet att planet som skulle hämta de två egyptierna på Arlanda upptäcktes av två flygplansfreaks. Man kan fundera över hur många kidnappningar av denna kaliber har skett tidigare som vi inte har en aning om. Dessa två personer har utsatts för mycket svår tortyr och ingen rättegång har hållits och dom är båda släppta och den sista efter många år. USA demokratins hemvist, jo jo, visst!

Barack Obama åker vid nästa val men vad kommer efter….. En ännu knäppare tokreligiös fascist!? Finns det bara en massa tokreligiösa fascister som vill in i Vita huset? Bush är kanske den allra värsta. Vi får se vilken bitter eftersmak Barack Obama ger.

Ikväll visas andra delen av “Top Secret USA” i SVT2 22.00 som kommer att handla om tortyren i USA: outsourcade fängelser.

Visst! Men åt vilket håll förändringarna skulle ske doldes….. Inte blev det bättre för vanligt folk iallafall och definitivt inte bättre för Mellanöstern!

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.