Hackare slog till mot nätpedofiler

Ja för tusan, slå hårt och häng ut dom!! Deportera dom till nån ö någonstans långt från fastlandet. Det är en grupp brottslingar som jag har väldigt lite förståelse för. Visst, många av dom har själva varit utsatta men cirkeln måste brytas. Det gick en dokumentär på TV för några år sedan där det sades, får man inte tag i dessa pedofiler innan tonårstiden är det lönlöst då är det bara att skydda barnen från dessa personer.

Hackargruppen Anonymous har förklarat krig mot internetpedofilerna. Gruppen säger sig nyligen ha slagit till mot flera barnporrsajter och samtidigt avslöjat en stor pedofilring.

Anonymous uppger att man gjort ett 40-tal barnporrsajter tillfälligt otillgängliga, bland annat en som ska innehålla drygt 100 gigabyte barnpornografiskt material.

Gruppen har också publicerat användarnamnen på över 1.500 misstänkta pedofiler.

Hackargruppen Anonymous

Själv tycker jag att internet har gått helt överstyr. Stäng ner, gör rätt, starta om! Brottsligheten frodas på nätet och all världs perversitet finns där och verkar bli värre för varje vecka som går. Internet tar fram det sämsta hos människor även om det finns gott där också men det onda tar över mer och mer. Anonymiteten måste begränsas!!

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.