Hundratusen kronor i månaden

Jag tappade hakan när jag läste om pappan som fick ut 25000:- i veckan när han tvingat sin dotter spela psyksjuk. Vad i helgonaland är det som pågår!!?? HUNDRATUSEN KRONOR i månaden!!??

Dottern som är 18 år flydde från pappan och anmälde honom för olaga tvång är nu tvångsomhändertagen och hon riskerar dessutom själv få betala tillbaka dessa pengar. Vilken jäkla ordning finns det egentligen. Pappan har tvingat denna dotter sen hon var 8 år gammal. Hur kan man bara tänka tanken att dottern ska betala tillbaka. Den pappan skulle jag vilja se och ta ett snack med honom. Det är HAN som är skurken och det är HAN som ska in i fängelset eller betala tillbaka inte dottern. Det finns verkligen sjuka föräldrar.

Häng ut honom! Men hur kan man få ut 25000:- i veckan!!?? Bara det är helt outstanding. Jag blir nästan illamående dessutom påstår pappan att han är helt oskyldig. Men myndigheterna är för slappa så även om det finns läkare som intygar att flickan är sjuk måste man kontrollera. Läkarna ska naturligtvis sättas åt också.

Jag förstår inte hur man kan lägga all skuld på flickan, det är horribelt. Nu sitter iallafall pappan häktad för grovt bedrägeribrott och grovt bidragsbrott. Enligt åklagaren har han fått ut 2,4 miljoner i olika bidrag. Men det måste vara mycket mer än så. Skolan har också ett ansvar när flickan inte gått i skolan utan haft hemundervisning. Fanns det inga klockor som pinglade i detta?

Sen kan riktigt sjuka människor inte få ett öre. Vi lever verkligen i märkliga världen.

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.