Kungamaterialet

MEN…… Hur kan man förvara superviktigt material i en dator kopplad till internet? Det är idioti på högsta nivå. Journalister med sprängstoff måste vara ännu mer försiktiga och räkna med att någon vill ta hand om det materialet. Idag vet väl alla att intrång sker både på hög och låg nivå. Jag har alltid förvånat mig över detta. På mitt förra arbete hade vi två olika system förutom internet dessutom på olika datorer. Även jag har back-uper och viktigt material idag på en dator som inte är kopplad till internet. Idag finns det skurkar överallt från hyresvärdar till OG.

SÄPO är inkopplat, hmmm, det kanske är SÄPO som själva vill åt materialet för att skydda kungen, vad vet man egentligen. Man måste idag ha som utgångspunkt, att INTE lita på någon på nätet.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.