EU kraschlandar?

I så fall går det mycket snabbare än jag trott. Låt skiten falla med dunder och brak! Vad tusan skulle vi i EU att göra. Det dummaste någonsin, hur kunde folk gå på detta spektakel. Man kan ju räkna ut med hålfötterna att det skulle bli dränering av pengar till alla svaga länder. Till slut är vi alla fattiga och kanske på väg in som ett u-land för att en viss grupp av människor ska sko sig. Jag hatar detta EU och har alltid gjort. Liberalism ser fint ut på papperet men det är dom som har dom vassaste armbågarna som skor sig och som kan gå över lik utan att blinka.

En kommentar:

Utan EU,s bidrag så blir det problem i Grekland, Spanien, Frankrike, Portugal, Irland, Italien, Rumänien, Ungern, Bulgarien, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Slovakien, Malta, Slovenien, Tjeckien, Cypern alla dessa länder erhåller mer i bidrag än de betalar in till EU och så undrar ni varför de kämpar för att ha kvar EU!

De länder som betalar mer än de får tillbaka är Luxemburg, Nederländerna, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien, Storbritannien, Österrike så varför tror ni inte det går att revidera bidragssystemet och EU,s idiot administration vem har röstmajoritet tror ni?

Fy tusan!!

”Faller euron – faller halva Europas ekonomi”
Eurokrisen kan orsaka en kollaps som slår ut halva Europas ekonomi och sänker kontinenten ner i en depression lika djup som den vi hade på 1930-talet, varnar Europeiska kommissionens ordförande.

EU:s fall

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.