Regeringen vill privatisera ännu mer

Sann högerpolitik detta. Man kan ju få ont i magen för mindre. Valfrihet för den enskilde, jaha. Det blir ingen valfrihet för den enskilde. Det blir valfrihet för den som har pengar. Det är dit vi är på väg med stormsteg. Vi vanliga kommer att hamna på dom sämsta vårdhemmen á la Carema. Man kan INTE förena en god vård med vinstintresse då ägarna vill ha ut så mycket pengar på verksamheten som det bara går.

Regeringen överväger att med lag tvinga kommunerna att öppna för fler privata aktörer inom äldreomsorgen.

I budgetpropositionen för 2012 skriver regeringen att “senast 2014 bör alla kommuner i landet ha beslutat om valfrihet för den enskilde enligt LOV (Lagen om valfrihetssystem), annars bör tvingande lagstiftning övervägas”.

Vänsterpartiet kritiserar regeringen: “Det är magstarkt att regeringen vill tvångsprivatisera äldreomsorgen i ett läge där vårdskandal efter vårdskandal rullar upp”, skriver talespersonen i äldrefrågor, Eva Olofsson.

SVT Text-TV

Sen läser jag i blaskan att IKEA, Ingvar Kamprad gick in med 75 miljoner euro i Triton. Har inte skrället tillräckligt med pengar!!?? Är han Sveriges största girigbuk? Får dom inte nog någon gång!? Men även Skandia och länsförsäkringar har gått in med mycket pengar, våra pensionspengar!!

Anders Bylund.
– Jag är samtidigt övertygad om att Triton delar detta synsätt. Och jag är också övertygad om att Caremas ledare och medarbetare gör sitt yttersta för att rätta till bristerna. Inter IKEA Group har varit tydliga i detta budskap till Triton.

Girigbukarna XXXXXXXXL
Är det någon som tror på det? Gör sitt yttersta…. Dags att spy igen. Patologisk egoism! Man ska ha klart för sig att personer i denna business inte är några snälla människor utan där fattas en hel del empati och där finns en stor portion ondska.

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Regeringen vill privatisera ännu mer

  1. leif söderlund skriver:

    Ja man blir förskräckt över utsikterna, åldern har man ju ingen makt över. Här har vi ju inte UG men det lär väl inte vara bättre här. Svinen som har tillåtit detta blir väl också gamla en gång. Troligen har de väl fifflat åt sej bättre förmåner vid det laget eller också inte. Hoppas på det senare. Då får man ju önska avskummet ett väääldigt långt liv i våta blöjor. Själv tillönskar jag alla rättänkande människor ett lagom långt liv, en snabb avfärd, helst i sömnen. Då undviks ett utdraget elände i “välfärden”.

  2. admin skriver:

    Jo, man kan bli spökrädd för mindre. Vad tycks om USA:s tilltag då? Jag kan aldrig tänka mig att dom lägger ner detta enorma arbete för skojs skull.

Kommentarer inaktiverade.