Monsanto – Ett av djävulens företag

Ett av dom monsterföretag som finns i USA. Det ni kan tänka på som köper kött från USA, att de flesta kor går på Posilac, ett tillväxthormon, ett genmodifierat tillväxthormon. Detta gör att kossorna mjölkar mer. Googlar man läser man att nu har Monsantos sålt preparatet till ett företag som heter Eli Lilly and Company som också finns i Sverige. Eli Lilly and Company är ett multinationellt läkemedelsföretag och ett av de största företagen i världen i sin bransch.

Bara namnet gör att man får otäcka vibbar. Inte ett smack att jag litar på detta. Ska nu våra kossor smygsprutas med Pocilac? Eller döper dom om preparatet till nåt käckt namn.

SNABBFAKTA OM GMO:

Nästan alla GM-Grödor som finns tillgängliga tillhör:

Monsanto
Dupont
Syngenta
Bayer

Monsanto säljer över 90% av alla GMO-utsäden i Världen
I Argentina har GM-grödor blivit en katastrof där människor blivit sjuka eller dött och vattendrag blivit förgiftade med död fisk som följd
Morgellons sjukdom kan vara kopplad till genetiskt modifierade livsmedel.
I Sverige odlas GMO Potatis
Det importeras till Sverige GMO-Foder
I Usa behöver man inte märka produkter som innehåller GMO
Provtagningar som gjort, visar att 98% av våra livsmedel innehåller spår av GMO

Bill Gates har 500.000 aktier i Monsantos.

Posilac är ett genmanipulerad tillväxthormon rBGH, som främst har används av amerikanska mjölkbönder sedan 1994. I Augusti sålde Monsanto Posilac divisionen till Eli Lilly and Company för 300 Miljoner dollar. Tillväxthormonet är föbjudet att använda i Europa och i Kanada.

Genom att regelbundet injecera tillväxthormonet i kor har mjölk produktionen kunnats öka med 30%

Monsanto stämde ett litet amerikansk mejeriföretag och anledningen var att mejeriet i sin marknadsföring framhållit att deras mjölk kom från mjölkproducenter som inte använde tillväxthormon.

Journalistparet Jane Akre och Steve Wilson gjorde ett repotage om rBGH i Florida för tevestationen Fox television, (ägs av Rupert Murdoch), då Monsanto hotade innan sändning att att deras reklamkampanjer som sändes i 22 av Murdochs tv kanaler skulle dras tillbaka om inte den planerade sändningen stoppades. Till slut gjordes en uppgörelse att tv-programmet skulle redigeras om över överseendé av Monsantos jurister. Hela 83 gånger redigerades tv-programmet om, men trots detta fick journalisterna reda på att dom fått sparken.

Yttrandefrihetens och demokratins land USA!! YEAH!!

En annan blogg.

Monsanto Buys Terminator Technology: U.S. approves take-over of seed company

MRSA är stafylokockbakterien som nu är resistent kan kanske kopplas ihop med all GMO i världen då väldigt många dör av den bakterien idag.

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Natur, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.