De feta svinen!

Psykopater hela bunten. Det är vidrigt att läsa om dessa jävla karlar för i artikeln är det bara karlar.

Carema, Attendo, Capio, ALERIS, HUMANA, FRÖSUNDA, JB EDUCATION, OLIVIA, BAGGIUM, POWER PLANNING SYSTEM, DIAVERUM, GLOBAL HEALTH PARTNER, KUNSKAPSSKOLAN, Academia

Den amerikanske regissören och dokumentärfilmaren Robert Greenwald har sin bild klar.
– Henry Kravis har en affärsmodell som bygger på vinst på människor.

 
Han är en av Kravis hårdaste kritiker i USA, bland annat med sina filmer ”War on greed”, och vänder sig mot att riskkapitalister tjänar hundratals miljoner dollar varje år men ändå inte beskattas lika hårt som andra.

Han kallar Kravis ”a poster child of the 1 percent” –ett affischnamn för de en procenten, som syftar på Occupy Wall Street-rörelsens budskap om de rika som har allt, jämfört med de 99 procenten som måste jobba för att de rika ska få allt.
– Kravis och KKR går så långt i sin kapitalism att de ödelägger allt i sin väg och de struntar totalt i moral eller mänskliga kostnader. (En sann amerikanare)

Jag hörde på nyheterna i morse om Academia som bl.a. har Vittraskolan i Hammarby sjöstad. 880 miljoner direkt till skatteparadis. Det är för djävligt! Sverige dräneras på pengar och ska jag betala skattepeng till skolor som drivs av riskkapitalister!? Ska jag behöva betala skattepengar för att nyrika nyliberaler ska ha sina ungar i friskolor som drivs av psykopater!? Det är fan i mig skandalöst! Bort med friskolorna, bort med all verksamhet som skatteplanerar.

Om jag är vid mina sinnens fulla bruk när det är dags för hemmet så aldrig något privat skit utan jag ska sitta på kommunen. Hellre vanvård i kommunal äldrevård än några jävla riskkapitalister som har vanvård som sitt signum för att tjäna så mycket som möjligt. Men det här kommer inte att hålla ändå, måste vi bli ett u-land först?

Och så den jäkla Kamprad som är tung investerare i Triton genom Inter Ikea Group. Han har i det tysta köpt in sig i mängder av svenska företag bl.a. Stadium och Peab. Så även ett kvarter i Hammarby sjöstad. Det är inga politiker som styr idag utan riskkapitalisterna som gör som dom vill och det är vi vanliga gräsrötter som får stå för kalaset.

Hur jävla girig kan en människa bli? Det är ju män hela bunten. Men å andra sidan så är de flesta psykopater män.

Aftonbaldet – De äger vår välfärd

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på De feta svinen!

  1. leif söderlund skriver:

    Här har du en bra lista på svinen som skor sej på den borgerliga politiken. För att inte tala om korkade medborgare som går på skiten! De har ju sina medhjälpare i regeringen bevars! Detta måste ju vara paradiset för dessa … (finner inte ord!)

    Såg du förresten “Gaza’s Tårar” i går? Själv är jag rätt så härdad men det blev bara för mycket! Tårarna kom, det är inte ofta det händer.

  2. admin skriver:

    Nej, man kan bli matt för mindre och det senaste med “spelkorten” på Carema där den som sparar mest vinner så att ännu mer hamnar i svinens plånböcker. Om nu Sveriges högerregering accepterar detta lever vi ett fascistland.

    Nej, jag såg inte Gazas tårar för den läggs inte ut på SVT-Play då den anses för våldsam… öhhhhhhhh! Småungar spelar våldsspel och den visades på TV där ungar också sitter och glor så jag förstår inte men den kommer ut på nätet ändå vad det lider. Jag har sett andra dokumentärer i samma anda där man kan gråta blod. Och nu gapar pro-israelerna om värsta propagandan. För fan gör en parkeringsplats av Israel som en amerikan sa om Irakkriget, gör en parkeringsplats av Irak. Dom är för bövelen fullständigt sinnessjuka i Knesset och bosättarna är inte ett dugg bättre.

Kommentarer inaktiverade.