Irak

Visst blev det bra!? Iallafall enligt USA. För några dagar sedan läste jag på Text-TV att USA vann det kriget med minimala förluster enligt dom själva. Jojo….. USA förlorade runt 3.400 soldater. Ca 100.000 civila i Irak förlorade livet och flera 100.000 irakiska soldater dödades. Visst var det ett bra krig och bättre blev det nu när USA lämnade Irak. Bombdåd var och varannan dag och ut med dom “folkvalda” o.s.v.

Det kommer att bli mycket värre än vad det var innan. Jag kan inte påstå att jag är ett fan av Saddam men det blev f@n så mycket värre när USA invaderade Irak det är då ett som är säkert.

Vad var det jag sa! USA sprider bara död och förintelse där dom drar fram. Likadant blir det i Afghanistan. USA är ett land som vänder kappan efter vinden. Dom stödde talibanerna när Sovjet invaderade Afghanistan och nu gör USA allt för att utplåna talibanerna. USA kommer naturligtvis INTE att lyckas med det utan allt kommer bara att bli så mycket värre i vanlig ordning. USA har ingen moral, det finns ingen etik överhuvudtaget och det enda USA är ute efter är naturtillgångar och ger inte länder som har tillgångar med sig invaderar USA för att få detta eller så mördar man dom presidenter som nekar, bara att se hur det vart i Sydamerika. Lyckades USA med detta i Irak? Visst fick dom död på Saddam var det värt priset? Nej! Kommer USA att lyckas i Iran? Nej! Jag håller på Iran hur illa jag än tycker om regimen men USA ska fan i mig inte lägga sig i. Israel ska bara hålla käften dessa jävla idioter i Knesset!

Blodiga dåd och politisk kris i Irak

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.