Transantlantiska länken

Jaja…… Precis som jag har tyckt och tänkt och vetat om sen länge och som jag har skrivit mycket om här.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Transantlantiska länken

  1. leif söderlund skriver:

    Det är ju nästan så man blir mörkrädd! Särskilt Persons sliskiga snack om och med Bush fick mej spyfärdig, <<man kan ju undra varför det bara tycks vara imbecilla jävlar som innehar viktiga positioner.

  2. admin skriver:

    Det knöt sig i magen när såg dessa klipp. Vad tusan vet vi vad som pågår bakom våra ryggar? vi som oroade oss för “1984”. Detta är tusen gånger värre och vad kommer Iran att hitta på nu då när USA är på krigsstigen igen. Ska USA ut i krig igen?

Kommentarer inaktiverade.