Nytt storkrig?

I olika blaskor läser jag att om Iran blockerar Hormsund kommer USA att sätta stopp för det. Jag såg en dokumentär på SVTPlay där USA ser på sig själva som att “Gud har en plan”, det utsedda folket av Gud som ska härska världen. Dessa religiösa dårar! Kanske en mormon blir president dessutom. Någon i denna dokumentär hyste farhågor om, att religion och politik vävs samman än mer så kommer det att bli ett slags kristen sharia.

Det gjordes en undersökning för några år sedan var någonstans det porrsurfades mest i USA, gissa? Självklart, Salt Lake City, mormonernas högborg.

Men som sagt, får inte USA som dom vill och Iran är inte svag för några ekonomiska hitman från USA. Men vad 17, USA måste överleva och dess krigsindustri också. Men jag skulle inte bli förvånad om vi snart ser ett storkrig i hela regionen.

Men som vanligt åker USA på moppe och så har dom bombat ännu ett land ner till stenåldern.

Halleluja!

Det här inlägget postades i Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.