Jag har väntat på detta

På onsdagen exploderade en bomb på en bil och dödade kärnfysikern Mostafa Ahmadi-Roshan. Det är det senaste attentatet i en rad som riktats mot personer som är inblandade i Irans atomprogram.

Attentat i Iran

Mossad anklagas men säkert har CIA ett finger med i spelet som dom brukar ha och Israel och USA är ju bästisar. Det är så dom brukar göra, ta sig in i ett land och mörda viktiga personer och med det skapa kaos och flytta fokus så att det blir lättare att invadera.

Nu tror jag att Iran är smartare än så och Israel/USA har all anledning att känna oro. Det mest logiska då enligt USA är att starta ett krig som vanligt då det är ett sätt för USA att lösa konflikter på. Nu har fyra kärnfysiker dödats dom senaste åren och då är svaret självklart, att det är CIA/Mossad, vem annars? Och jag läste någonstans att dom nu har flyttat anläggningar söderöver. Ett nytt storkrig gynnar naturligtvis USA:s ekonomi…….

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.