Sakta men säkert……

Jodå, snart är EU en stat och man börjar med Grekland och snart kommer resten och till slut står vi alla under Tysklands flagg. Att vi alla dras in under Tyskland har jag påstått i många år. Nu har också Socialdemokraterna med nye ordföranden sagt ja till Europapakten och han är positiv till kärnkraften och när han stod och sa att han är en övertygad feminist blev jag än mer skeptisk så nu går jag över till Vänsterpartiet, inget snack.

En fackpamp för Metall, nej, nej. Han har väl inte brytt sig om kvinnorna så värst. Stefan Löfven är väl en högersosse. Och hur är det med djurskyddet egentligen. Jag har inte fått något svar trots att jag skrev för ett par veckor sedan, inte från Kristdemokraterna heller men dom hade jag ändå aldrig tänkt att rösta på. Moderaterna svarar blaj blaj blaj. Vänsterpartiet fick jag ett bra svar från och pälsfarmarna ska bort. Bemanningsföretagen ska också bort likaså nej till Europapakten. Det är bara elände och ett utnyttjande utan dess like med dessa bemanningsföretag/underentreprenörer på sina håll.

Vi kommer att åka in i euron bakvägen vare sig vill eller inte för det skiter Alliansen fullständigt i och så ska man nu lura i svenska folket en massa skit igen. Vad ska man folkomröstningar till om man inte respekterar dom. Demokratin kommer att naggas i kanten på flera olika sätt.

Nu ska ytterligare ett land in i EU, Kroatien. Detta är ju inte riktigt klokt. Hur många länder ska in egentligen!? Island väntar vi på. För jag är då säker på att det blir Tyskland som tar över EU i slutändan. Redan idag bestämmer EU över en massa. Jag läste för nåt år sedan att 70% av dom lagar som går igenom är lagda av EU.

Vi har fått det så mycket sämre sen vi gick med i EU och särskilt mycket sämre har det blivit för folk under Alliansen iallafall för vanligt folk. EU är också riskkapitalisternas Mecka. Var kommer det att sluta och hur ser det ut om 20-30 år men det behöver jag kanske inte bry mig om så mycket.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.