Socialdemokraterna

Dom lämnar jag nu. Det finns inte en chans att rösta eller vara medlem där mer. Idag blivit medlem hos Vänsterpartiet. Jag pratade med en kompis igår och hon lämnar sossarna också.

Socialdemokratin har nu blivit ett mer eller mindre högerparti. Hur i glödheta kan sossarna lämna mandat till högern och låta dom rösta om europapakten. Någon reporter sa, att det är för bra för att vara sant, att vi i Sverige får vara med utan att följa reglerna. Jojo…. Har Reinfeldt läst det finstilta? Nu är vi på väg in i euron vare sig vill eller inte. Jag mår illa när jag ser Reinfeldts nuna i pressen.

Det är hemskt att se denna utveckling. Stefan Löfven är ingen feminist och det var bara löjligt att höra honom säga det. Snacka går ju men när det väl kommer till kritan så finns det inte så många män som helhjärtat ställer upp på jämställdhet och jämlikhet.

Jag tror att många sossar är besvikna idag.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Socialdemokraterna

  1. Engla skriver:

    Detta är fjärde gången jag skriver. Det är Fredrik vi får tacka för insmygandet av euron. Skit!

  2. admin skriver:

    Har du försökt skriva fyra gånger innan det gick igenom? Jag har inte fått något meddelande om det.

    Men visst har vi fått det så bra sen Reinfeldt och kompani kom till makten. Nu tycks dom få hjälp av sossarna också. Konflikterna mellan olika grupper kommer att öka dom kommer som ett brev på posten.

Kommentarer inaktiverade.