Mångåriga fängelsestraff

Högern har inte brytt sig ett dugg om Malmö och inte andra förorter heller. Det hjälper inte att sätta in en massa poliser. Det är andra saker som ska till. Men politiker och överklassen lever i sin bubbla och hör inte, ser inte, säger inget. Det vore bättre om folket i Malmö åkte upp till Stockholm och stack hål på den bubbla där reservatens folk lever. Det har blivit mycket värre när Alliansen tog över. Som i alla samhällen där klassklyftorna är stora och ökar där ökar också brottsligheten.

Mångåriga fängelsestraff är en bra sak men också att det ska ta fler år innan man blir svensk medborgare t.ex. 10 år och brott som ger 2 år och mer ska ut ur landet om dom inte är svenska medborgare. För detta drägg förstör för alla dom invandrare som sliter och sköter sig i detta land.

En sak som Alliansen driver är alla dessa avregleringar som nu har visat sig inom TAXI där de kriminella har tagit över. Nu ska också spelbranschen avregleras och där kommer naturligtvis dom kriminella ta över helt. Dom finns där redan men nu blir det fritt fram. Alliansen förstör Sverige.

Enligt Ilmar Reepalu ska den som bär vapen dömas till ett mångårigt fängelsestraff. Dessutom måste justitieminister Beatrice Ask förstå att situationen i Sveriges tredje största stad är akut.
“Det svenska rättssamhället förbises helt och respekteras inte längre”, säger han till Skånska Dagbladet.
“Sådana här mord, sådana här avrättningar är en effekt av det parallella rättssamhället som vuxit fram i Malmö där en människa tar sig rätten att döma en annan till döden.”

TV4/Text-TV

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.