Denna Reinfeldt

Men vad i helgonaland! Han har fått det och inte förstått det! Det är ju sinnesjukt det han föreslår. Han har verkligen börjat göra bort sig eller är det nu han börjar visa sitt rätta jag. Han vill segregera folk.

”Ska inte vara lika för alla”
Tror han att det skulle gå igenom att folk skulle arbeta till dom var 75 år. Jävla borgarbracka, det är vad han är. Han borde arbeta på något Carema-hem nåt år, det skulle göra honom gott eller städa i t-banan. Jag såg Agenda för nån vecka sedan i SVT-Play och så mycket ordbajs det kom ut ur den truten så inte ens en språkvårdare förstod först vad han sa. Han är bara löjlig. Vi skulle få bättre ekonomi om högern slutade med alla avregleringar som gjort att mer eller mindre kriminella riskkapitalister för ut våra tillgångar ur landet som jag och alla andra har betalat skatt för.

Högern river ner hela Sverige och vad ska vi gräsrötter göra åt det. Det slutar väl med att vi går ut på gatorna och demonstrerar mot dom som bara roffar åt sig åt det arbete som vi faktiskt utför för en spottstyver.

I Agenda var också en moderat, Hillevi tror jag att hon heter och hon skulle svara på a-kassan och när reportern frågade om moderaterna var villiga att höja a-kassan gick det inte att få ett jäkla svar ur denna kvinna utan hon lät som skiva som hakat upp sig om det viktiga att alla får arbete. Men hon kunde tänka sig en obligatorisk a-kassan. WHAT!!! Dom är inte riktigt kloka i det partiet. Så folk ska tvingas att betala och få en a-kassa som gör att folk lever i fullständig fattigdom. Det blir värre och värre.

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Denna Reinfeldt

 1. leif söderlund skriver:

  Såg nyss en repris av Agenda. Läppglansen glittrade och de invanda klyschorna flödade som vanligt. Inte ett vettigt ord. Exemplen på biljardbollens grodor är ju obetalbara! Ni har det inte lätt over there, inte för att skulle vara bättre här. “Presidentvalet” nyligen visar ju motsatsen.

 2. Engla skriver:

  Ja Sverige blöder på riktigt! För att inte tala om Finland som lider av bögskräck! Bara därför, av den anledningen som inte Haavisto vann utan Niinistö vann istället presidentvalet.

 3. admin skriver:

  Finland är märkligt i många avseenden och att alla svenska män är bögar enligt väldigt många finnar. Det är nog värst i norra Finland.

  Haavisto ser väldigt sympatisk ut dessutom och jag skulle rösta på honom om jag bodde i Finland.

  Jo, Sverige krackelerar och mot höger springer vi i en jäkla fart därför kan Reinfeldt göra sådana uttalande för det är det han och hans kompisar vill, att vi gräsrötter ska arbeta så länge det någonsin går för sen blir det i en förhoppning att vi dör innan vi når 75 år. EU är på väg att bli fascistiskt och det har jag sagt ända sen vi gick in i EU att så kommer det att bli.

Kommentarer inaktiverade.