Klädinsamling

Nu har även “VILTIES SALA” kommit till sjöstaden. Dom skriver OBS!! Inga av era gåvor säljs i Sverige. Nej, dom säljs i Litauen. Gå inte på dessa människor!! Båg och rävspel hela vägen till banken. Dom har varit på tapeten förr. Dom skriver att det skänks till behövande i Litauen. Nej, Nej, Nej. Dom svarar inte i telefonen eller och bara det är skumt eftersom det är ett mobilnummer.

Söker man på nätet så tycks ingen veta vad är för människor. Slinker ur nätet hela tiden. Lappen är skriven på perfekt svenska… men adressen är i Lituaen. Telefonnumret är troligtvis ett kontantnummer.

Dom sysslar med bär också där man kan få jobb. Är någon sugen till sommaren att åka upp till Jokkmokk? Bemanningsföretag. Skänker dom bären också till behövande. Mobilnumret går även dit.

Det här inlägget postades i Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.