Newsmill – Iran-krisen är inte Israels fel

Nu har dom också börjat med Facebook och har skippat Disqus. När man ska kommentera hos olika tidningar MÅSTE man ge sitt tillstånd till att dom får tillgång till allting man har, vänner, foton, tidslinjen m.m. och att det ska få användas på lämpligt sätt. Fler och fler använder detta. Så därför svarar jag på artiklar här för det är ändå rätt många som läser min blogg idag.

Detta tjafs som dessa Pro-israeler håller på med. Finns det en kris i Iran? Jaha. USA och Israel provocerar Iran nåt så in i bomben och påstår en massa saker. Det är USA som skapar kriser här i världen. Det är USA som invaderar länder och ljuger sig blåa för att få starta krig. Irak är väl ett praktexempel. Men CIA har alltid tagit sig in länder och mördat för att eliminera viktiga personer som nu i Iran där man har mördat tre viktiga forskare inom kärnkraftsforskningen. En person, en sällsynt otrevlig typ ljuger som ett troll.
Bl.a. BoT:

Israel har väl aldrig hotat Iran (annat än i självförsvar), var har du fått det ifrån?

Han påstår också att det är helt OK att mörda folk som kan anses som en fara.
Israel ville för ett par år sedan anfalla Iran då dom absolut trodde på att Iran skulle anfalla Israel. Nu vill man anfalla Iran igen. Man ville ge sig på ett land i förebyggande syfte. Har du inte gjort något så kommer du att göra det.

Det som är underligt är att Iran är anti-Israel för Israel utgör inget hot mot Iran och har inget intresse att kriga med Iran.

BoT vrålljuger igen!! Hur fan har han mage att ljuga så men han är precis som den där människan Lisa Abramowicz. USCH!!

USA hotar också med invasion nu under våren. USA har världens största terrororganisation, CIA. Sen diskuteras det om Hisbollah, Hamas och al-Qaida m.fl. Men som sagt, dom har uppstått av en anledning inte för att det kul att utföra terrordåd.

Vi har det som vi förtjänar och nu har jag dessutom, läst på TextTv, att al-Qaida har börja bli lite aktiva i Sverige och jag är inte ett dugg förvånad.

Israel snodde fem brittiska identiteter för ett par år sedan för att mörda en hög palestinsk politiker och det blev ett jävla liv när det uppdagades för någon av dom identiteterna var i livet. Mossad som CIA är helvetet på jorden.

Men den som sätter sig in i sakernas tillstånd får en insikt som bl.a:

John Henry: Skumläs efterkrigstidens Irans histroria så ser man väldigt tydligt vem det är som har skäl att vara rädd för vem. Jag läste en skildring av Iran-Irak kriget, och fy fan inte undra på att dom är antiväst.

AMEN!! tänk om folk kunde sätta sig in i alla statskupper USA har varit involverade i. Kongo 60-tal, Vietnam, Chile och många andra Sydamerikanska länder. USA som rättsystem är helt vidrigt. Sen får man inte glömma att USA pumpar in miljarders till Israel plus all modern krigsteknologi. Israel har dessutom kärnvapen.

Sen finns det alltid någon som buuuäääää så fort man är kritisk mot Israel så är man värsta judehataren. Jag är ingen judehatare. Jag kan inte hata judarna som grupp, dom är en massa olika individer där det finns bra och dåliga människor.

Men Israel som stat avskyr jag fullt och heligt. Knesset där flera är terrorister som bl.a. Livni, Nettan, den galne ryssen Liberman m.fl. Sharon ligger väl som en grönsak idag.

Det är en apartheidstat, dom bedriver etnisk rensning, dom vill att olika folk ska bo i olika områden, icke-judar har inte samma rättigheter som andra, kvinnor har svårt att skilja sig, palestinier har ett helvetet vid checkpoints, palestinier får sina odlingar förstörda, Israel har byggt en hög mur som dessutom ligger på palestinsk mark, bosättarna gör vad dom kan för att terrorisera palestinier på Västbanken m.m. Man har stängt in palestinier i ett flyktingläger, Gaza. Sen ojjar sig israeler över att dom blir anfallna av stenkastare och självmordsbombare och att det smugglas in vapen genom tunnlar.

Iran-krisen är inte Israels fel

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.