Monsterpsykopaten Henry Kravis


s
Dom kan ju inte vara annat än superpsykopater dessa rovdjur och dessutom driver dom in pengarna från Sverige men lever i USA. Dom låter personal slita ut sig och vanvårda äldre. HUR FAN KAN DOM? HUR FAN KAN VÅRA POLITIKER TILLÅTA DETTA!!?? Hur kan vi tillåta detta!!?? Har män lättare för att bli rovdjur inom finansen? Är det testosteronet som gör män till värsta rovdjuren. Vad ska denna psykopat har alla miljarderna till.

Vilket hemskt samhälle vi börjar att få. Jag såg dokumentären Cityboy igår på SVT-Play om girigheten som bara växer och växer inom bankerna. Vad ska man ha dessa svin till? Vilken nytta tillför dom samhället?

Jag såg Reinfeldt i Agenda igår också SVT-Play och han såg ju deprimerad ut. Trött och negativ och han svarade ju inte på en enda fråga. Han slingrade sig hela tiden. Högern är en del av detta system som gjort detta möjligt. A-kassan diskuterades och ungdomsarbetslösheten. Sanslöst! Liberalism fungerar inte. Det finns inget samhälle som fungerar med en sådan egoistisk politik.

Är det konstigt att vi blir fattigare och fattigare när Sverige dräneras av dessa psykopater dessutom dräneras pengar från Sverige till EU.att Sverige mår sämre och sämre avspeglar sig bl.a. i förorterna. Varför dom inte uppror mot dessa människor istället för att slå mot sig själva och förstöra där dom själva bor. Söndra härska kallas detta för.

Länken till E-24 blir lite konstig men funkar.
Caremas ägare plockar ut miljarder

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Monsterpsykopaten Henry Kravis

  1. leif söderlund skriver:

    Sorry, har inte varit inne på bloggen på ett tag, därav inget svar på din komm. Du har ju rätt att det finns större skurkar än kungahuset. Å andra sidan är det ju en rätt horribel ordning. Att någon ska födas in i ett sådant system är ju inte klokt! En sak som retat mej länge är orden i ” Kungssången”! Hur i helvete kan någon vettig människa instämma i detta sliskiga kryperi? Om nu er nuvarande “kung” nu hade förbjudit dess framförande skulle jag fått lite mera respekt för gubben, ( vi är jämnåriga) men nix!

    Såg också “Cityboy”, ett till bland många program som avslöjar tjyvarna. Det tycks inte spela minsta roll hur många avslöjanden det kommer, svinen härjar fortfarande, affärerna blomstrar. Obama som skulle vara så bra har ju en stor del av gökarna som rådgivare!

    Agenda sågs också, det är ju fullständigt omöjligt tycks det att få ett enda vettigt svar ur fjanten! Han fortsätter med sitt eviga mantra. Intet nytt under solen alltså. Det är ju för jävligt att Sverige ska hålla på med försäljningen av social service till utländskas profitörer men som i allt annat så tas det här i landet efter “storebror”, det är på god väg här också. Detta kan vi gemensamt tacka våra valda idioter för.

    En hutt eller flera är förresten aldrig fel! Skål!

Kommentarer inaktiverade.