Krigsindustrin i USA/Krigsindustrin i Sverige

Ett nytt förslag från USA och från John McCain. Han vill bomba Syrien med motiveringen: “En strategisk och moralisk förlust för USA”. Öhhhhhh…… Är det någon som fattar?

Läste på Text-Tv häromkvällen. I övrigt så dödas afghanska poliser i parti och minut i Afghanistan av talibaner. Amerikanska soldater har också dödats då dom bränt Koranen på förläggningarna som sen hittats i soptunnan. Så himla gulligt!

Israel vill ABSOLUT bomba Iran och USA ger snart mig sig för man måste ju hålla krigsindustrin igång. Saudiarabien bygger också en krigsindustri men dom kanske får se sig om efter en annan partner då det kommit fram att Sverige hade stora planer på det. Snyggt att jobba på en fasad och sen göra något helt annat bakom och sen skyller högern ifrån sig trots att alla partier vetat om detta. Företaget “Swedish Security Technology & Innovation” finns fortfarande trots att FOI sa att det var två år sedan dom la ner samarbetet.

Det här inlägget postades i Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.