Sarah Palin

Vilken människa! En fantastiskt bra dokumentär om en vacker men grotesk kvinna. Att det var så illa trodde jag inte. En obildad, outbildad och genomkorkad person som enbart genom att vara vacker och karismatisk kan ta sig fram på det viset är häpnadsväckande, fast egentligen inte. Dom som stödde henne var lika obildade, outbildade och korkade.

En rolig sak hon sa var: “Vad är skillnaden mellan en hockeymamma och en pitbull? Jo, läppstiftet.”
Jovisst, en rabiessmittad pitbull kanske.

När hon väl fått makten var hennes enda intresse att jaga folk, sparka dom som inte till 100% höll med henne. Kom någon med minsta lilla så såg hon till göra sig av med dom. Hon ljög på folk och hon var besatt av konflikter. Men så är det vissa har ett behov av att skapa konflikter och att skylla ifrån sig. Hon älskade att söndra.

Hon kallade folk för galenpannor… hmmmmm! och andra trevliga saker. Hon hotade folk, trakasserade folk och hon använde andra personer som sina “torpeder” för att sparka folk och när det det uppdagades skyllde hon ifrån sig och så fick den “torpeden” sparken. Ja, herregud vilken soppa. Någon sa att hon mentalt dysfunktionell och i slutet av dokumentären dristade sig någon att säga, att hon är sociopat. Det sistnämnda ligger nog bättre till. Hon gjorde sig av med folk som var mer intelligenta, hade bättre utbildning och var bättre bildade o.s.v. Om hon skulle bli president skulle hon inte tveka en sekund att trycka på knappen och det var flera stycken som sa det. Hon ansåg att hon var utsänd av Gud. Hon borde egentligen spärras in.

Sarah Palin
Denna video finns tillgänglig t.o.m. torsdagen den 26 april på SVT-Play. Den är VERKLIGEN SEVÄRD!

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Denna människa kan jag direkt applicera på en tidigare chef jag har haft fast i mindre skala men lika farlig för den miljön hon verkade i. En mini Sarah Palin. Dom påminner lite om varandra i utseendet också. Lika obildad och ointresserad av att göra något nyttigt och hon älskade att skapa konflikter och sen gick hon bara därifrån. Hon gjorde sig också av med personer hon inte gillade eller som kom med problem för det ville hon inte veta av usch usch! Eller också skaffade hon hållhakar på folk som t.ex. någon person hon kunde ha nytta av ge en bra utbildningskurs t.ex. Hon fick också raseriutbrott och ingen fattade nada. Och hon ljög nåt fruktansvärt. Hon lovade en massa och sen när folk kom så visste hon ingenting om detta.

Jag kommer så väl ihåg när hon ramlade ner för en stege och då blev hon som en bebis och alla skulle gulla med henne. Då blev hon så liten så. Jag nästan kräktes. Hon var superfalsk och hon använde sin “torped” för att tjuvlyssna på folk som sen användes mot dom i t.ex. utvecklingssamtal. Hon söndrade hela kommunen och hon var även promiskuös som så ofta personer med denna störning är. F.d. chefen från 90-talet kanske inte riktigt var sociopat men definitivt super narcissistisk. Har man sett en har man sett dom alla. Ingen visste till slut vad man skulle göra med henne då ingen riktigt vågade. Hon förstörde livet för många under alla dom år hon var där både som anställd och chef.

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sarah Palin

  1. leif söderlund skriver:

    Här sågs den också, skrämmande ! Tänk om denna IMBECILL skulle ha fått makt i USA! Landet som inte tycks besväras av folkvett! Inte så det stör iaf. Det lär väl finnas NÅGON vettig människa även där men de är nog svårt underbemannade. Återigen visar religionen sitt fula tryne, dårarnas korståg mot bättre vett. Du såg väl dokumentären om Jonestown! Ett till bevis på religionens idioti!

  2. admin skriver:

    Nej, Jonestown har jag inte sett. Måste kolla om den finns kvar på SVT-Play.

Kommentarer inaktiverade.