Breivik gråter

Breivik gråter när han ser sin egen propagandafilm. Jaha. Han gråter för att det inte gick som han tänkte. Han gråter ju inte för att han har kommit till insikt. Sen ler han igen när han ser animeringen över sina dåd i övrigt. Jag undrar hur förvaringen av honom kommer att bli?

Hans advokat sa vid något tillfälle, att Breivik är inget monster, han är en människa . Jo, han är ett monster, han är en människa som har begått monstruösa handlingar och med det är han ett monster. Han är i ordets rätta bemärkelse ond.

Något annat som är väldigt osmakligt i denna soppa är att hans advokater har ställt upp på bilder som kan liknas vid en presentation av typ Dallas.

SVT gör återigen ett lågvattenmärke, att sända detta spektakel live på TV. SVT blir och mer likt vissa andra spektakelkanaler. Sorgligt, för det är sällan som det glimtar till på den kanalen.

Vilka andra än dom inblandade har intresse av denna rättegång? Hyena-TV typ USA som älskar att vältra sig i andras olycka och med det skapas lynchmobbar. Fy F@N!

Är detta det moderna, bröd och skådespel till folket?

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Rättssystem, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Breivik gråter

  1. leif söderlund skriver:

    Vilket förbannat korkat spektakel! Detta borde ju om något ske bak stängda dörrar, varför ge idioten tillfälle att visa upp sej öht? Lås in dåren och släng nycklarna!

  2. admin skriver:

    Jag förstår inte hur domstolen tänker. Den är ju hur undfallande som helst. Breivik trivs som fisken i vattnet. Han är inte psykiskt sjuk men han har flera allvarliga psykiska störningar. Någon nämnde en väldigt speciell form av epilepsi som tydligen kan få folk galna. Men han vill inte röntga hjärnan. Som sagt han kommer aldrig att komma ut igen. Undrar om han vet om hur hatad han är.

Kommentarer inaktiverade.