Iran kopierar drönare

Faktum är att jag blev lite full i skratt när en amerikansk drönare ramlade ner i Iran och USA bönade och bad att få den tillbaka. En mycket korkad förfrågan för det kan väl vem som helst räkna ut med hålfötterna att den förfrågan inte skulle tillmötesgås.

Nu kopierar Iran denna obemannade farkost. Detta med drönare tycker jag är absolut förfärligt. USA kan skicka upp drönare över Afghanistan och styra det från USA och sen kan dom skjuta och bomba hejvilt utan att riskera något själva. Detta är höjden av feghet och förstärker det hela som ett dataspel.

Att nu Iran ser detta som en självklarhet att kopiera kan jag hålla med om även om jag inte stöder Iran i övrigt men det gör jag inte med USA heller.

En rolig bild fast jag inte förstår texten men man kan väl gissa att det inte är så positivt om USA precis.

Det här inlägget postades i In the air, Kriminalitet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.