“Militarization of Cyberspace”

Ja, så är det. För några veckor sedan såg jag att NASA i Monterrey besökte bloggen och tittade på vissa inlägg. 😀

FBI har ju utmärkt sig igen genom dom mycket grova övergrepp på Yonas Fikre och även med en f.d. NSA-anställd och whistleblower William Binney. Han sa upp sig efter 40 års tjänst på grund av oro över okontrollerad inhemsk övervakning.

En dag kom FBI hem till William Binney föste undan barn och fru gick in i duschen där W.B. befann sig, satte en pistol mot hans huvud och anklagade honom för att vara en säkerhetsrisk.

That was NSA whistleblower William Binney. I mean, he’s saying some explosive stuff. Six years later, in 2007, the FBI raided his home, pushing aside his son, his wife, held—he was in the shower. He also is a diabetic amputee. They put a gun to his head, the FBI. He was never charged with anything. This is a man who worked for the NSA for almost 40 years. Talk about the significance of what he’s saying here, from Narus to reading all the email.

I denna militära övervakning av folk är även Sverige med i. Det finns personer från Sveriges militär som är i USA och lär sig om detta cyberkrig där varenda kotte på detta jordklot ska kunna övervakas. FBI har redan varit här och kidnappat folk. När kommer FBI och slår in dörren hos någon och sätter en pistol mot huvudet och anser att denna person är en säkerhetsrisk utan bevis? Skickar personen i fråga på ett plan till ett outsourcat land där tortyr är tillåtet. Vilket ruttet land USA är!

En f.d. CIA-agent, John Perkins som var en ekonomisk “hitman”, har gått ut med detta men då gällde det länder. Den som inte är med kapas jäms med fotknölarna och väntar en avrättning av något slag. Det har vi sett otaliga exempel på.

En av TOR-projektet utvecklare, Jacob Appelbaum, råkade också ut för övergrepp och blev anklagad för att vara en säkerhetsrisk av FBI.

Om man vill veta vad som pågår i USA ska man titta på Democracy Now. Man kan ladda ner program och allt finns transkriberat.

Targeted Hacker Jacob Appelbaum on CISPA, Surveillance and the “Militarization of Cyberspace”

Men detta hemska som nyligen hände Yonas Fikre. Han är född i Sudan men är amerikansk medborgare. Han besökte Sudan och blev uppsökt av FBI vilka försökte att övertala honom att spionera på en moské som har någon koppling till USA. Han vägrade. Då sattes han på en stopplista där han inte fick återvända till USA. Han flyttade då till Förenade Arabemiraten. Där blev han tillfångatagen och torterades svårt och efter det deporterades han till Sverige där han har några avlägsna släktingar. Han har inget brottsligt förflutet utan han torterades för hans besök i en moské i Portland.

Detta var ju naturligtvis ett beställningsjobb från FBI eftersom det är förbjudet att tortera folk i USA, för vad i helgonaland har Förenade Arabemiraten med att göra vad en amerikansk medborgare gör i USA och inte har tillstymmelse att göra med Förenade Arabemiraten.

Sverige kommer snart att bli den 52:a staten i USA, Israel är den 51:e. Mycket görs i lönndom. Det har vi sett Sveriges agerande i Saudiarabien som också är lydstad under USA och hemliga plan till Sverige och kidnappade personer.

Nytt fenomen
Hans Bredberg, som är Yonas Fikres juridiska ombud i asylärendet känner igen mönstret.
-Det är känt att USA agerat så här i många andra fall. Man har både amerikanska privata företag och inhyrda från andra länder som gör de här smutsiga arbetena, säger Hans Bredberg.

Yonas Fikre torterades svårt av FBI

Det är ju inte riktigt klokt. USA är fullständigt sinnessjukt!

Det här inlägget postades i Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.