Politikerdebatten

Jag orkade inte titta till slutet. Reinfeldt är en översittare, arrogant och han har ingen som helst energi. Han är som en tapet. Sossarna går mer åt höger vilket är trist. Enligt mig är inte Löfven bra för sossarna. Reinfeldt svarade inte på någon viktig fråga. Frågan om Saudiarabien undvek han som en ål på ett spett och Löfven var inte så mycket bättre.

Det var bättre förr på 60-talet då var det debatt och det var reko. Gunnar Sträng, Tage Erlander och kompani då var det roligt att titta trots att jag väldigt ung då. Då var det också mycket humor, idag finns inte ett uns av den varan. Nu tycker jag att sossarna låter precis som högern. Dessutom så öppnar sossarna för ny kärnkraft. Usch! När det gäller a-kassan låter Löfven precis som Reinfeldt. Det är ju bedrövligt.

Jag gjorde något vettigare, jag packade ett par kartonger istället. Jag vet ändå vilket parti jag ska rösta på, Vänsterpartiet.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.