Rasismen i Israel

60.000 afrikanska flyktingar tros uppehålla illegalt i Israel TROS!? Vilken vettig människa vill till apartheidlandet Israel? Nöden har väl ingen lag. 60.000 det tror jag på när jag vill. Medlemmar ur Nettans koalitionsregering anklagas nu för att elda på upploppen genom rasistiska tal. Men va fan! Dom menar att afrikaner tar jobb från israeler sa den ultraortodoxa inrikesministern Eli Yishai. Har idioterna i Knesset fullständigt glömt bort allting!

Flyktingar får dom jobb som inte israelerna vill ha så är det överallt även i Sverige har vi ett slags apartheid. På morgnarna ser man svarta städa på McDonalds och Burger King. Det är inte så ofta man ser “ursvenskar” städa nu för tiden. På jobbet är det invandrare, på dagiset utanför där jag bor är det invandrare, vilka kör taxi idag och vilka sitter i spärrarna och vilka städar stationerna? Jo, invandrare. Så dom ska inte snacka om att invandrare i Israel snor några jobb utan det är en dålig ursäkt för att visa på den rasism som finns i Israel.

Fy fan för det landet där kvinnor förtrycks och männen går till prostituerade stup i kvarten vilka bl.a. importeras från öst. Vill en kvinna skilja sig måste hon betala stora summor till mannen.

Den 23 maj så urartade demonstrationer till rena upploppen och rasisterna gapade “Släng ut dom svarta!”. Snyggt värre. Flera parlamentsledamöter har krävt att migranterna, som vissa hävdar är kriminella och inte verkliga flyktingar, ska deporteras.
– Vi måste sätta alla dessa infiltratörer bakom galler, sa inrikesministern. Han är ju inte riktigt klok! Det är samme man som vill dela in Israel i olika zoner där fundamentalisterna i en och dom sekulära judarna i en och dom andra i en zon. Men dom kan ju härja bäst fan dom vill när USA håller dom under armarna.

”Afrikanerna en cancersvulst”
Miri Regev, en kvinnlig parlamentsledamot för maktpartiet Likud och före detta brigadgeneral och talesman för israeliska krigsmakten IDF, sa att afrikanerna är ”en cancersvulst” under sitt tal på demonstrationen.
Under torsdagen försvarade hon uttalandet med att ordet ”cancer” var menat att ”beskriva spridningen av ett negativt fenomen.”
– Vänstern är anledningen till att vårt land är i det skick det är nu. På grund av deras överklagan till Högsta domstolen kan vi inte deportera infiltratörer, sa Miri Regev och syftade med ”infiltratörer” på de afrikanska asylsökarna.

Michael Danby, judisk-australiensisk antirasist och ledamot av Australiens parlament, ville hjälpa Israel att bli av med afrikanerna. Som samarbetspartner valde han Danny Danon, som nu anmäls för att ha hetsat till våld under gårdagens demonstration.

Och den övriga etniska rensningen pågår för fullt och snart har jävlarna tagit över hela Västbanken med sina bosättningar. Gaza ska vi inte tala om, jag kräks nästan över det lidande som palestinierna utsätts för.

Våldsamma attacker på afrikaner i Israel

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.