Det svenska rättssystemet

Läser i SvD idag:

Och – nej – Assange kommer inte att sättas på ett CIA-chartrat plan av den svenska polisen så snart han kommit hit. Sverige är nämligen en rättsstat. Julian Assange kan vara trygg i förvissningen om att hans sak kommer att ges en rättvis och neutral behandling av svenska myndigheter och domstolar. Förhoppningsvis är det också den bilden av svensk rättvisa som från och med nu kommer att förmedlas till omvärlden – i stället för den karikatyr som Assangesympatisörerna har spridit.

Assange behöver inte vara orolig

Skämtar han!!?? Det svenska rättssystemet är kaputt! Sen skyller han på feminismen!? Men nån jävla måtta får det väl ändå vara! Några exempel, asylsökande spärras in utan att veta varför (svenskt Gitmo). CIA kom om natten för några år sedan och kidnappade två egyptier och satte dom i egyptiskt tortyrfängelse. Hur många flygningar om natten har vi missat?

Sverige är korrumperat.

För många år sedan blev en bilhandlare (kommer tyvärr inte ihåg hans namn nu) anmäld av någon och han fick hela sitt företag plundrat av rättsväsendet och han blev uthängd och han klappade ihop. Det visade sig att han var oskyldig men det var försent.

För ganska många år sedan blev ett medicinskt labb också anmält för att vara oseriösa och han fick också sitt företag kvaddat och det visade sig senare att det var förtal och det tog många år innan han hämtade sig. Har någon av dessa fått någon som helst upprättelse? Det finns hur många exempel som helst på det svenska rättssamhället.

Hillary Clinton kommer till Sverige i ett enda syfte och det är att kohandla med regeringen. Det skrivs så mycket om Juian Assange paranoja men jag hade också lidit av det för frågan handlar inte om han har begått sexövergrepp eller inte.

Det är klart att han ska förhöras om dom sexövergrepp som han står anklagad för men som läget är nu tycker jag att ett eventuellt överlämnade till USA är viktigare. Han har ju i och för sig varit fängslad med fotboja i ett och halvt år och han har suttit häktad.

Jag försvarar inte sexövergrepp på något sätt men när jag läste polisrapporten som läckte ut på nätet så kan man faktiskt ställa sig några frågor. Och när jag läste hennes Twitter så undrade jag lite. Nu är allt detta borta men jag har sparat ner allting i datorn

Det första jag tänkte när detta kom ut var att det är en s.k. honungsfälla och det är känt knep. Om det stämmer att hennes bror är officer i Afghanistan… hmmmmm.

Det är spekulationer än så länge men det ger sig. Han kanske bara försvinner spårlöst när han har lämnat domstolen eller när han har lämnat fängelset om han blir dömd för det. Men det måste också påpekas att det ligger mycket prestige i detta.

Det är något som inte stämmer helt enkelt.

Den här loggan ser ut som ett nazistiskt emblem. USA är väl egentligen inte så värst demokratiskt heller när man tänker efter. Många nazister tog USA emot efter andra världskriget kriget. Nazismen blomstrar i USA.

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.