Jassitha Mohanadas

En ung flicka på 17 år hittas hängd i ett skogsområde i Skärholmen. Nu tror man att hon har begått självmord.

Jag kan aldrig tänka mig, aldrig i livet att en ung och kär flicka går ut i skogen, anordnar en snara och något hon kan stå på och hänger sig.

För en del år sedan hittade man en ung kvinna som var programledare för invandrarprogrammet “Horisont” också hängd. Hon var också kär. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad hon hette.

Sen finns det väl ett par unga kvinnor som “slängt” sig ut från balkonger som också betecknats som självmord.

Jassitha blev mördad eller indirekt mördad för det finns tecken på att man har tvingat andra flickor att begå självmord. Jassitha har en släkting, en brutal man som har misshandlat henne och som fick villkorlig dom trots att hon tog tillbaka anmälan. Har detta med hennes pojkvän att göra? Någon kan ha fixat snaran och tvingat henne i den. Sen detta konstiga SMS till pojkvännen “Vi ses i ett annat liv”.

Polisen får INTE släppa detta! Finns det ingen samlad bild över flickors “självmord” i invandrarfamiljer?

Dessa hedersmord är så fruktansvärda där bestialiska släktingar med berått mod mördar sina unga flickor och en ung man vet vi har mördats på ett sådant sätt.

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.