Obama lika grym som sina företrädare?

Vad tusan ska man tycka om detta elände. Det vi alla visste innan det blev bekräftat så var viruset “Stuxnet” ett verk av USA och det är viruset “Flame” också såklart. Är det sådant dom sysslar med i “It-skolan” i Monterey?

Det är väl bara USA och lillebrorsan Israel som är så hysteriska och paranoida. Israel har nu inhandlat från Tyskland ubåtar som ska bestyckas med atomvapen fast dom envist förnekar detta. Mycket ljug är det!

Nu har också Obama ett nytt sätt att komma åt al-Quaida. Man spränger dom helt enkelt till döds genom förarlösa plan. GREAT!! USA, YOU ARE THE BEST!! Dom är inte intresserade längre av att fånga dom levande. Bara bort med skiten så att säga.

Sverige har höjt terrorhotet ett snäpp. Varför? Hillary Clinton har varit på besök och uttryckt sig över hur lika vi är och vilka bra samarbetspartners vi är. OH, vilket nice land Sverige är! Visst! Sure!

Nu annonserar al-Quaida efter självmordsbombare…. Öhhhhhh! Är jag förvånad? Självklart inte!

Att USA nu har sprängt en ledare för al-Quaida hjälper naturligtvis upp säkerheten.

Återigen så är CIA och Mossad dom värsta terrororganisationerna i världen och det är dom som vi ska vara rädda för det är dom som orsakar det mesta av allt elände i världen.

HAHAHAHAHAHAHA!! Guuuud så roligt! Och vilken min han har efter det.
Obama blir snäst av the Queen!!

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.