Fritt fram för mangapedofilerna!

Jag får allergiska utslag av Ulrika Knutsson. Fy tusan när hon sitter i TV och hytter med pekfingret och hon är nåt av det mest dominanta som går i ett par skor och hon tycker att detta är en seger för tryckfriheten/yttrandefriheten. Nej, det är en seger för sjuka personer som är pedofiler!

Simon Lundström är glad idag för nu kan han arbeta vidare, jo, jag tackar jag.

Vilka är det som dömt? Var det några emot? Vilka kontakter har S.L. pappa bland dom som har dömt? Hur ser könsindelningen ut? Är det mest män?

Det är väl känt att många pedofiler själva har varit utsatta som barn. Det kan man också fundera över.

Nu kan pedofilerna r***a sig trötta och mätta. Vad händer efter det, när fantasierna och kickarna är körda i botten? Ska vi slå vad? Då kommer dessa perverterade människor att gå över till att titta på “riktiga” barn, till “riktig” pedofilporr. Det kan väl vem som helst räkna ut med hålfötterna! Vad händer efter det? Jo, då blir dom groomar och efter det, då kommer dom att begå övergrepp på riktiga barn.

Här är den person som nu blivit frikänd. Läs och begrunda vad det är för en person.
Simon Lundström, frikänd-rätt eller fel

Det är skrämmande hur vårt samhälle utvecklar sig. Nyliberalism är en av de värsta ideologier som finns. Dom “starka” tar för sig som till 95 % är män. Snart är det OK att vara pedofil, snart är det helt accepterat att mörda och våldta kvinnor.

Kvinnohatarna hämtar luft som t.ex. Pär Ström och Pelle Billing. Jag tycker att det är hemskt att en person som Pelle Billing är läkare. Han som är den värsta abortmotståndare och hatar kvinnor och religiös är han också. Går det som kvinna att lita på en sådan läkare?

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.