Vi kvinnor är skyldiga till bankkrascherna!?

Jag har skrivit om spammare förut och det finns gott om dom. Framförallt så finns det en som har en server i Ryssland men är skriven i:

netname: LeonLundberg-net
descr: net for dedicated server client
country: RU
admin-c: LL4959-RIPE
tech-c: LL4959-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: MNT-PIN
source: RIPE # Filtered

person: Leon Lundberg
address: 173 57 TOMTEBODA (Adressen finns inte)
address: Liljerum Grenadjartorpet 71
phone: +467348510378 (Finns inte)

Det finns tre Leon Lundberg i Sverige, en är 14 år och en är 46 år och en var riktigt gammal.

Sitter det en Leon Lundberg här…… 😀 Sköntorp, Söderköping och det ligger mellan Norrköping och Linköping. Naturligtvis är det en Proxy som vem som helst kan köpa en tjänst av eller så är det TOR. Sökte på en speciell sida och just det IP-numret har anmälts två gånger.

Högerklicka/Visa bild

Jag tycker att det är OK med TOR och Proxy men inte när det används för att jävlas med folk.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

När jag sökte på det IP-numret så hittar jag mer skit förstås. Harkl… Host…. Män är verkligen det svaga könet. Här en man som vill slå kvinnor. Han anser bl.a. att vi kvinns är orsaken till bankkrascherna. Jag tycker att man är rätt skadad mentalt om man sätter upp en Petition som denna.

Petition statement

Women can only be corrected by a strong will and a stronger hand. The FEMINIST AGENDA has long pushed us to the point of Matriarchy. Without the guidance of a man and accountability to the same, our society will become a barren wasteland of tampons and emotional breakdowns. The financial crashes, false rape accusers and FEMINISTS are only the beginning. This must be corrected.

Women must be corrected.

Vi kvinnor är skyldiga till allt ont här i världen

Det här inlägget postades i Feminism, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.