USA vill fånga desertör i Sverige

Ja, det är klart att dom vill. Hur skulle det vara om Kongressen och Senaten tog på sig uniformen och åkte till Afghanistan och prövade på kriget ett tag. Men som sagt USA är fullständigt sinnessjuka så inget förvånar mig.

Det är fruktansvärt alla dessa krig som USA startar och som till 100 % leder till kaos. Har det blivit bättre i Irak? Har det blivit bättre i Afghanistan? Det går att räkna upp alla länder som USA har kvaddat på olika sätt och framförallt i Sydamerika. Jag skriver det igen, USA är världens cancersvulst och så fort dom sätter sina “fötter” utomlands sprider dom död och förintelse. Och dom driver världens värsta terrororganisation, CIA.

Alla dom soldater som blir förstörda för livet när dom kommer hem och ingen hjälp får dom. Soldater som tar livet av sig är långt fler än dom som dödas i kriget. De allra flesta lider av PTSD. USA skiter i sina soldater.

Dom desertörer i Sverige som USA vill ta hem är väl dom från Vietnamkriget. David A Hemler får gå under jorden för snart kommer det ett chartrat plan från USA om natten.

David A Hemler

Tack och lov för att man inte är född i det landet! Jag var på väg dit när jag 17 år men magkänslan gjorde att jag hoppade av i sista minuten och det har jag inte ångrat.

Men det finns naturligtvis bra folk i USA också. Men det är David mot Goliat som t.ex. “Gasland” och Montesanto som förstör allt som kommer i deras väg.

Det här inlägget postades i Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på USA vill fånga desertör i Sverige

 1. TimS skriver:

  Detta kommer USA att använda som uppmjukningsövning för att jämna vägen för att anklaga och fälla och sen raskt begära Assange utlämnad till USA innan han i Sverige släpps som oskyldig efter förhören i Sverige. Så att opinionen i världen ser att det är normalprocedur att Sverige alltid lämnar ut alla som USA vill slå klorna i.

 2. admin skriver:

  Ja, ingenting förvånar mig när det kommer från USA. Hillary var ju här i Sverige mycket lämpligt. England och Sverige har en överenskommelse som är, att om England tycker en utlämning från Sverige är OK och Sverige tycker likadant så utlämnas han till USA.

  Att ta sitt straff för dom påstådda övergreppen mot två kvinnor har ingenting med detta att göra och han skulle komma till Sverige på direkten om det enbart gällde det.

  Jag kände en desertör från Vietnam som efter några år åkte till England. Hur det gått för honom vet jag inte.

  Det är ju för tusan “100” år sedan och fortfarande jagar USA desertörer. Det är helt sinnessjukt!!

Kommentarer inaktiverade.