Pamplona-tjurrusningarna

Vilket djurplågeri detta är! Man låter utsvultna tjurar springa gatlopp bland en massa komplett galna personer. Om dom blir skadade what so ever! Det bästa vore ju om många dog så kanske man fick stopp på skiten.

Tjurfäktningar likadant fast värre. Varje gång en matador blivit skadad eller dött har jag sagt, HURRA!!! Tjuren har inte en chans och det är ett djurplågeri och en sådan enorm stress och ångest för detta stackars djur. Hur kan en civiliserad människa se på detta!? Enkelt svar, dom är inte civiliserade!

Som alltid när det gäller djurplågeri så är det sadister och empatifria människor. Men nu börjar folk protestera mot detta barbari. Katolicismen har ett finger i detta såklart då dom är så djävla korkade att dom på fullt allvar inte tror att djur har några själar och med det inga känslor eller kan känna smärta. Dom är så korkade att dom anser sig stå över allt annat här i världen. Det är ju därför bikten finns. Så behändigt!!

Tycker jag synd om dessa två? Nej, det gör jag inte! Vad vill dom visa? Att dom har stake? Enligt mig så visar dessa karlar att dom INTE har någon sådan!
Matador

Matador

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.