Bedragarna på Badoo

Jag har ikväll pratat med en väninna som för inte så längesedan skaffade sig dator och internet. Hon blev kontaktad på en dejtingtjänst som heter Badoo av en Craig Walter, militär i Agfhanistan som undrade om hon kunde hjälpa till med ett paket som skulle innehålla kontanter och diamanter som på något sätt skulle gå genom någon diplomat från Ghana som USA ibland anlitar som heter Mohammed Haji. Hon skulle få detta paket om hon betalade en viss summa och den summan skulle hon få tillbaka när paketet kom fram. Hon har betalat men något paket har hon inte fått för det skulle tydligen komma till ytterligare någon försäkringssumma för att få paketet. Storyn är rätt snårig och många turer hit och dit. Identiteterna är naturligtvis falska för det finns många Craig Walter och många Mohammed Haji. Och dom kommer naturligtvis byta identiteter för att hitta ett nytt “byte”.

Vilka kräk det finns, vilka ruttna människor som finns på vår jord. Internet är en farlig plats på alla möjliga sätt.

Några pengar får hon troligtvis inte tillbaka. Det är polisanmält och olika kontakter har tagits både här och där men det blir nog svårt att få någon rätsida på detta.

Badoo är en farlig plats också för det är väl på dessa olika dejtingsajter som psykopaterna rör sig. Att råka ut för något sådant måste smärta ända in i själen då dom kallhamrade skickar heta kärleksförklaringar och kräken vet precis hur dom ska göra. Fy fan vad arg jag blir! Nu måste hon arbeta ett år till för att få lite extra till pensionen.

Craig Walter, militär i Afghanistan, knappast!

Mohammed Haji är “diplomat” i Ghana, knappast!

Högerklicka/Visa bild

Jag hittade en länk som är en samlingssajt för bedragare. där går det också att lägga in om man har blivit utsatt för en “Scammer”.
Bedragare/Scammers

Det här inlägget postades i Internet, Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bedragarna på Badoo

  1. Anki Bergström skriver:

    Ja denna kille är en riktigt scammer. Han har hur många profilnamn och mailadresser som helst. Varje gång jag ser hans profil på Badoo så rapporterar och blockerar jag han.

    Jag har lärt mig att googla på alla foton av dom som kontaktar mig och framförallt dom i militärkläder. Ingen är en ärlig människa av dom och det är konstaterat att dom flesta är Ghana och Nigeria scammers. Googla på alla foton, mailadresser och telefonnummer….man blir chockad vilka svin till människor det finns. Men framför allt…Betala inga pengar till någon du aldrig träffat. Lite självkritik måste man ju ha i alla fall. helt omöjligt att bli kär i nån man aldrig träffat trots deras övertygande kärleks dravell. Upp till kamp mot dessa idioter så kan vi kanske utrota eller minska ner på dom om vi kvinnor blir lite mer skärpta. Följ en regel…För bra för att vara sant…då är det det. Bara bedrägeri på hög nivå från nå jungel apor .

  2. admin skriver:

    Jag har också svårt att förstå hur man kalla falla handlöst vid en bild på Skype och en röst och smicker och fantastiska kärleksbrev. För den som blir bedragen ser ju inte personer i irl i webbkameran.

    Jag såg faktiskt idag på Dr. Phil där en kvinna blivit bedragen på 187.000 dollar!!?? Och hon hade bara sett en bild och pratat med honom i telefon. Och ändå så kunde hon inte ta in att hon hade blivit lurad. Hon hade tömt alla konton, tagit barnens pengar och tagit lån överallt för att göda denna glupska onda människa. Hon sa upp sig så hon kunde ta ut sina pensionspengar och även skicka dom till scammern, helt ofattbart!

Kommentarer inaktiverade.