Allt var kärlekslöst

Ja, en kärlekslös uppväxt med sexuella övergrepp bäddar för en vidare destruktivitet i livet. När livet sen fortsätter i prostitution så är det inte glamour precis. Prostitutionen idag är brutal kantad av våldtäkter, misshandel och misär. Ändå påstår män att det är en överenskommelse bland vuxna. Prostitution idag bedrivs av hänsynslösa personer från t.ex. Rumänien och Baltikum.

Hur kan man idag påstå något sådant när ALLA vet hur det ligger till! Det tycker jag är utpräglat kvinnohat. Män med sina tillkortakommande avreagerar sig på kvinnor genom våld av olika slag.

Jag såg en dokumentär för något år sedan om denna kvinna och det var mycket skrämmande och rörande och att hon har överlevt är fantastiskt. Hon är en stark kvinna.

Våldtagen, misshandlad, sviken, , beroende av sprit och tabletter.
Elise Lindqvist, 76, har levt ett brutalt liv och skildrade det ohyggligt starkt.

Redan som mycket ungt barn utsattes Elise Lindqvist upprepat för våldtäkt av pappan i en grannfamilj medan makan tittade på och sedan bjöd på godis.
Hemma hos mamma var livet också fruktansvärt. Elise Lindqvist blev ofta inlåst länge i en garderob för att hon var ”ful och dum”. Allt var kärlekslöst, fyllt av fysiskt våld och psykisk terror. Bara pappan stod för något som kan liknas vid trygghet och kärlek men han var sällan närvarande. Föräldrarna skildes när Lindqvist var tio år och en ny man, som missbrukade alkohol, kom in i hennes liv.

Allt var kärlekslöst – fyllt av våld och terror

Det här inlägget postades i Hälsa, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Allt var kärlekslöst

 1. Shed Light skriver:

  Det var nog det bästa sommarpgroammet i år.

  Jag undra vad som hände med den unga kvinna som mådde så dåligt och som Elise försökte hjälpa , men som drogs därifrån av två hallickar och som sedan bara försvann.
  Dessa plågade kvinnor finns där bara för att svenska män köper deras kroppar utan att bry sig ett dugg om hur de mår. Jag blir så förbannad att jag har lust att ge mig ut och fota bilnr och lägga ut på nätet.

 2. admin skriver:

  Jag undrar hur många tjejer som går under, dör eller som aldrig kommer hem?

  Den unga flickan är kanske död. Hallickarna från öst drar sig inte för att döda om inte tjejerna drar in tillräckligt med pengar. Kvinnorna går upp i “rök”.

Kommentarer inaktiverade.