Är Sverige rättssäkert?

NEJ! Jag anser att det inte är det när det gäller Julian Assange. UD:s pressansvarige står i TV och säger att det är stötande med dom anklagelser att Sverige inte ska vara rättssäkert.

Alla tycks glömma bort att när Julian kommer till Sverige kommer han att överlämnas till USA:s ambassad efter rättegången om sexuella övergrepp.

Det är så överenskommelsen ser ut mellan England och Sverige. Om England anser att han ska utlämnas så följer Sverige detta.

Jag försvarar naturligtvis inte sexuella övergrepp på något sett men OM det medför ett livslångt fängelsestraff med tortyr som Mannings har utsatts för så kommer det naturligtvis att gälla Julian också. Det finns ingen tvekan om det.

USA är inte ett demokratiskt land och det får vi inte glömma. Julian och Bradley kan till och med skickas till något tortyrfängelse utanför USA t.ex. Kuba. I USA är tortyr förbjudet och det är så USA löser sina “problem” man outsourcar istället, lätt och behändigt!

Det har gått en otrolig prestige i detta att jag häpnar! Julian Assange är säkert inte den trevligaste killen men att utsätta honom för detta tycker jag är hemskt. Sen fanns det någon som kallade honom för fegis är ju ännu mer häpnadsväckande. Skulle Julian Assange vara en fegis!!?? Herregud!!

Detta handlar inte längre om sexuella övergrepp i första hand utan det viktigaste är att få Julian till Sverige så att han kan överlämnas till USA! Det var ju därför Hillary Clinton var i Sverige i våras. Och ryktena om USA:s hemliga domstolar skulle inte förvåna mig ett dugg. Det kan kanske till och med kan innebära att Bradley och Julian får dödsstraff.

Förhörsprotokollet
Högerklicka på länken och Spara länk som. Filen finns men den syns inte på sidan om man bara klickar på länken. Sen kan ju var och en bilda sig en egen uppfattning.

= = = = = = = = = = = = = = = = =

En kille som Assange borde ha en varudeklaration runt halsen: Jag kommer från Queensland och där kör vi än så länge över kvinnan. Det betyder att det är mannens utösning som gäller! Och utan rubber on top! Vill gärna så min säd jorden runt om det går för sig. Basta! Så slipper tjejer som AA och SW springa till polisen med sin gruvliga besvikelse. Jag har skrivit flera inlägg om det här och måste korrigera mina assumtioner sen jag har läst polisanmälan och förhörsprotokoll. AA tyckte det var häftigt att ha världens mest kända man i sin lägenhet. Hon låg med Assange och tyckte att han var världens sämsta ligg berättar hon för en väninna. Hon hade tänkt låta udda vara jämnt om inte SW hade hört av sig och berättat sin historia. AA vill stödja SW som Borgstöm i anmälan anser ha blivit utsatt för en våldtäkt. AA kallar SW för cashmirtjejen och randomgirl i polisanmälan. Assange i sin tur säger att han givit AA två orgasmer vid ett tillfälle. Hur ska det ses i ljuset av att AA tycker att Assange var världens dåligaste ligg? Det framkommer också att Assange är gravt beroende av nätet och kollar ideligen vad som skrivs om honom på twitter. Narcissist? Troligen.

Båda tjejerna hade kunnat resa sig upp och sagt ifrån: Stopp! Ut ur min säng! Stick åt helvete! Men det gjorde dom inte. Låg där och kråmade sig för tuppen. Ville inte att han skulle tappa ansiktet. Förståeligt med tanke på att dom är på sin resa och på sin jakt efter den rätte i livets drama: Sin tvilling. Sin andra själshalva. Sens moral: Ligg aldrig med en man direkt som du inte känner om du inte vet vad det är du ger dig in på!

https://parnassen.wordpress.com

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.