USA:s ministrar

Det hela börjar bli fullständigt absurt när det gäller Assange! VARFÖR samlas USA:s ministrar i ett krismöte idag när det gäller Assange. VARFÖR är dom så intresserade av detta? Är inte detta något mellan England, Ecuador och Sverige… eller?

Finns det något liknande fall i världshistorien? Jag skulle inte säga något om det handlade om en massmördare eller något liknande brott men här handlar det om misstänkt sexuellt ofredande och jag kan aldrig tänka mig att Assange skulle bli fälld för våldtäkt om man nu ska gå efter förhörsprotokollet som bara är ett enda stort velande.

Det säger sig ju självt att det enda England, Sverige och USA är intresserade av är att få Assange till USA. Sen kan Borgström, Bildt och Oisín Cantwel gapa bäst fan dom vill. Det är bedrövligt. Varje tänkande människa förstår ju vad detta handlar om.

På USA:s ambassad i London pågår med största sannolikhet en febril verksamhet så det blir nog svårt för Assange att klara detta.

Det som är lite konstigt är att dom inte förde ut Assange innan Ecuador gick ut med beslutet. Det kanske finns ytterligare en agenda här. Kohandel på högsta nivå? USA skulle inte för en sekund dra sig för att straffa Ecuador på något sätt för det är USA bra på. Kanske initiera en statskupp, låta presidenten råka ut för någon “olycka” eller skicka en Hit Man som ger “an offer you can’t refuse” i sann maffianda.

Här kan man läsa om John Perkings som arbetade för CIA som Hit Man. Det är knappt så att man tror det. Jag trodde inte heller att det fanns Schakaler i verkligheten men jo då dom finns. Det finns många klipp på Youtube där han berättar om sin tid i CIA.
Confessions of an Economic Hit Man

En bra sajt om USA:s kränkningar och invasioner världen över. USA:s bulldozer-mentalitet är skrämmande.
USA:s Invasions

“Much of the world feels like there is one law for the USA and its friends, another law for everyone else.”

Det var väl inte så länge sedan då Hillary Clinton var i Kina och fick ut en kines som var Kinas fiende. Han fick fri lejd ut ur Kina genom att han tog sig till USA:s ambassad.

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.