Legitim våldtäkt!!

Hur många sådana här människor finns det? USA:s tokreligiösa blir ju allt mer extrema. Där kan man bli av med jobbet och bli utfryst om man är ateist.

USA är dessutom kreationismens Mecka. Hur i helvete kan man tro att jorden skapades för 10000 år sedan. I USA tror 16% av biologilärarna på gymnasiet (high school) att gud skapade människan för 10000 år sedan. 12% förmedlar dessutom en positiv bild av kreationismen under biologilektionerna.

En tredjedel av USA:s befolkning tror på kreationismen. Detta är ju fullständigt sanslöst!! USA:s befolkning är på väg att degenereras. Det kanske inte är så konstigt att USA är som det är, att dom vill ha världsherravälde. För den typen av religiositet är helt vidrig!

Vad är en legitim våldtäkt!? En våldtäkt som är tillåten!? Sådana våldtäkter finns bara på bordellerna. Snart kanske det dyker upp prostituerade som vittnar om hans besök. Det har hänt förr i USA-politiken.

Någon borde informera honom om att det finns barn som har kommit till genom en våldtäkt. Men å andra sidan är det kanske bra att sådana här knäppskallar gör bort sig för det ger pluspoäng till demokraterna. Todd Akin har nu blivit sparkad tack och lov och kommer inte längre att kunna kandidera till senaten.

– Om det är en legitim våldtäkt har den kvinnliga kroppen metoder för att stänga ner det hela. Låt oss säga att det inte fungerade, då tycker jag att det borde finnas någon typ av straff. Men straffet borde rikta sig till våldtäktsmannen, barnet bör inte attackeras, sa Akin i tv-intervjun.

Det här inlägget postades i Feminism, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.