Dom kriminella mc-gängen

Jag såg den franska dokumentären om Hell Angels och Bandidos och jag säger då det. Jag har aldrig sett så många fula karlar samlade på ett ställe. Vilka grobianer! Dom kommer från en annan planet, rena rama UFO:n. Dom är verkligen onda och många hade en verkligt ond blick. Samtidigt på något märkligt konstigt sätt är dom så jävla barnsliga i sitt s.k. “familjeliv”. Det finns nåt infantilt över det hela. Hur kan kvinnor falla för dessa “män”!? Dom som blev intervjuade kan inte vara så där värst intelligenta. Dom själva kallar sig för enkel motorcykelklubb!? Jag skrattar fan-i-mig knäna av mig!

Jag har själv haft en hoj och jag var med i en vanlig motorcykelklubb. När vi åkte på mc-träffar och om det dök upp drägg höll vi oss så långt borta från dom som det någonsin gick och ingen i vår klubb ville ha någon som helst kontakt med dom. Ingen hade någon HD i vår klubb heller. Men det var inte så ofta dom dök upp på vanliga mc-träffar för dom har ju sina egna träffar.

Vilken sötnos!

Fransk dokumentär från 2011. Hell’s Angels och Bandidos är två av de mest organiserat våldsamma motorcyckelgängen. Ändå vet vi inte så mycket om dem. Polisen ser dem bl a som aktörer inom drog-och vapenhandel, men frågar med dem själva beskriver de sig som en enkel motorcykelklubb. Klubbarna är legala, men mer än hälften av dess medlemmar är i klammeri med rättvisan. Nu har de, för första gången, gått med på att visa upp sin verksamhet för omvärlden.

Produktionsår: 2011

Finns på SVT-Play för dom som inte såg den. Den är bra och visar på dessa primitiva ickemän.
Dom kriminella mc-gängen

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.