Ryskt jaktplan

Detta är helt i min stil. Hade det varit jag som suttit i bilen hade jag varit hög minst i en vecka.

Det är ingen meter det är säkert tre meter. Det kan tyckas lägre då planet är ganska stort, en MIG kanske.

Jaktplan nära att krocka med bilist

Jag tror att det var 1996 då jag körde med hojen till Tullinge flygplats till en Airshow. Alla dom stora skulle vara med som Blue Angels och Red arrows m.fl. Där kör jag i godan ro och bakifrån kommer sex Blue Angels plan på låg höjd. Jag höll på att ramla av hojen. Ni kan ju bara föreställa er vilket vrål det var. DET var häftigt! Att uppleva en flyguppvisning IRL ger en rejäl kick. Men mina favvisar är Russian Knights dom piloterna är mycket äldre och mer erfarna och tar inte dom risker som Blue Angels gör och det händer i stort sett varje år en dödskrasch med Blue Angels men det är ju pojkspolingar.

Apropå detta med Ulf Brunnberg och hans syn på vad kvinnor ska göra och vad dom inte klarar av enligt honom. Det här Ulf Brunnberg, Släng dig i väggen!

Det finns en svensk kvinnlig stridspilot i och för sig inget att eftersträva men kvinnor kan!

Sen hittade jag denna gôrläckra virtuella uppvisning av Russian Knights. Det är så bra t.o.m. instrumentpanelen är korrekt och att planen vippar lite för det gör dom. Sen tycker jag att dom ryska planen är snyggare och dom är större.
http://www.youtube.com/watch?v=wsAuSm9OXRo

En drömplats att stå på så nära när planen förbereder sig och kör ut på startbanan. Red arrows plan är väldigt små tycker jag men har ett lite ettrigt utseende.

Det här inlägget postades i In the air och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.