Nu har även jag sett…

“Innocence of Muslims – Muhammad Movie”

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka men från mitt håll tycker jag att det är en satir men som läget är i Mellanöstern får man nog passa sig för dylika tilltag.

Att det blev en sådan reaktion tycker jag inte är konstigt för hatet mot väst är glödgat och speciellt mot USA.

Men USA är ju för fan dumma i huvudet som hela tiden tror att dom gör gott när det i själva verket är ett helvete dom skapar överallt dom drar fram. Det är inte Mellanöstern som är fienden utan det är USA. Det är dom som skapar detta och sedan får resten av väst plocka upp resterna i form av dom flyktingströmmar som kommer. Det är rent ut sagt horribelt.

Det skapar dessutom oro för resten av väst då vi kan räkna med att det kommer att hända saker och hotet i Sverige har uppgraderats. Om man nu ska se USA som en person så handlar det om en fullblodspsykopat som tar det som han vill och har inte den minsta empati för folk han mejar ner i andra länder. Förarlösa flygplan är ju toppen för då behöver han inte bry sig överhuvudtaget då han sitter i USA och skjuter ner folk hej vilt som något jävla dataspel.

Varför härjar inte USA i Syrien? Där finns ju rika tillgångar på Petroleum, naturgas, fosfat, krom, mineraler, järn, salter, marmor, gips och vattenkraft. Men USA har inte råd längre. Det finns inga pengar för USA går ju på knäna.

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu har även jag sett…

  1. san_ell skriver:

    Sorry, du har fel i din frågeställning om varför inte USA härjar i Syrien. Det är precis detta de gör men väl dolda, än så länge. Vänta så ska du se att USA kommer att gå in i Syrien precis som de gjorde i Irak och andra länder.

    Håller i övrigt med dig att USA är roten till mycket ont här i världen.

  2. admin skriver:

    Jo, det kan du ha rätt i för det har ju hänt tidigare. CIA är väl redan där antar jag och söker rätt på Bashar al-Assad i nåt hål någonstans.

Kommentarer inaktiverade.